عضو شورای شهر تهران مطرح کرد؛

اسامی 129 ساختمان ناایمن شهر تهران اعلام می‌شود

تهران (پانا) - عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از ابلاغ اسامی 129 ساختمان پر خطر شهر تهران به پایتخت نشینان خبر داد.

کد مطلب: ۱۳۴۰۲۳۴
لینک کوتاه کپی شد
اسامی 129 ساختمان ناایمن شهر تهران اعلام می‌شود

ناصر امانی در ششمین سالگرد حادثه پلاسکو ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ۱۶ آتش نشان در حادثه پلاسکو گفت: درزمان وقوع این حادثه بنده در کنار دکتر شاکری افتخار خدمتگذاری در شهرداری تهران را داشتم و از نزدیک ناظر بودم که در این حادثه چه اتفاقی افتاد.

وی با بیان اینکه تاریخ آتش نشانی در شهر تهران به دو بخش قبل و بعد از حادثه پلاسکو تقسیم می شود،افزود: وقتی درایران اولین خودرو آتش نشان و نخستین فرد به عنوان آتش نشان مشغول به کار شد از دهه ۲۰ تا زمان وقوع حادثه پلاسکو یک بخش از سازمان آتش نشانی است و از زمان وقوع حادثه پلاسکو تا کنون نیز بخش دیگری از تاریخ این سازمان رقم خورده است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: حادثه پلاسکو یک چشم انداز جدیدی را در بحث ایمنی در ساختمان ها رقم زد، اینکه اگر حادثه ای در این زمینه روی داد باید برای نجات جان انسان ها ایثار کرد.

وی با اشاره به وقوع این حادثه بیان کرد: از لحظه شروع حادثه که ساعت۱۱.۳۰ صبح بود و تلویزیون ریزش ساختمان پلاسکو را نشان داد تا حدود دو هفته تمام مردم ایران چشمشان از قاب تلویزیون برنداشتند چرا که مستقیم این حادثه پخش می شد و یک همزاد پنداری، همراهی و پیوند معنوی، روحی و عاطفی ای بین تمام ملت ایران با خانواده شهدای این حادثه ایجاد شد که در مقابل این ساختمان فرو ریخته دعا می کردند که چه زمانی پیکر شهیدانشان را از زیر آوار بیرون می آورند.

امانی با تاکید بر اینکه تمام مردم ایران این صحنه ها را دیدند و یک پیوند عاطفی و قلبی بین مردم شریف ایران و آتش نشانان ایجاد شد که هنوز نیز ادامه دارد، یادآورشد: بنده امسال به مناسبت روز آتش نشان از چند از ایستگاه های آتشنشان بازدید کردم و دیدم که مردم زیادی با گل به این ایستگاه ها مراجعه می کردند و به آتش نشانان این روز را تبریک می گفتند.

وی با بیان اینکه در قبل ازحادثه پلاسکو این همدلی را کمتر شاهد بودیم اما اکنون نه تنها در شهر تهران بلکه در سایر شهرهای کشور نیز این برخورد دیده می شود، تاکید کرد: شهدای عزیز یک تاریخ جدید و رویکرد جدیدی را ترسیم کردند و باید از خدا بخواهیم که حادثه ای مانند متروپل در آبادان روی ندهد تا جان عزیزانی را از دست بدهیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به حضور رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری و مدیرعامل سازمان آتش نشانی در برنامه تلویزیونی به مناسبت ششمین سالگرد حادثه پلاسکو در ادامه گفت: در این برنامه به راحتی اعلام شد که درشهر تهران بیش از ۳۰ هزارساختمان نا ایمن شناسایی شده است، این رویکرد بعد ازحادثه پلاسکو به یک نهضت تبدیل شد.

وی افزود: در این برنامه اعلام شد که از این تعداد ساختمان ناایمن در شهر تهران، ۱۲۹ساختمان خطر آنی دارند و قرار است روزشنبه لیست این ساختمان ها دراختیار رسانه ها قرار گیرد.

ناصر امانی با بیان اینکه صاحبان این ساختمان ها در حضور نمایندگان سازمان های ذی ربط دعوت و به آنها اخطار و مهلت داده شده تا ساختمان های خود را ایمن سازی کنند، ادامه داد: اکنون از زمان آخرین مهلتی که سازمان آتش نشانی اعلام کرده، مدت ها گذشته است و ما باید سریع به مردم اطلاع رسانی کنیم و با نصب تابلویی اعلام کنیم این مجموعه اصول ایمنی را رعایت نکرده است تا مردم با اطلاع وارد این ساختمان ها شوند، این کار باید انجام شود تا ما شاهد از دست دادن عزیزان آتش نشان نباشیم.

وی با اشاره به اینکه شهدای حادثه پلاسکو بزرگ مردانی بودند که درساختمان ماندند تا مطمئن شوند، جان شهروندی در خطر نیست آن هم در شرایطی که حادثه تمام شده بود، بیان کرد: آنها به این دلیل محل حادثه را ترک نکردند که بعد از اتمام عملیات اطفای حریق تعدادی از مغازه داران و کسبه، وارد ساختمان شده بودند، این ساختمان تبدیل به انبار بزرگی شده بود و بار سنگینی برای این ساختمان ایجاد کرده بود و به همین دلیل نیز فرو ریخت، این در حالی است که قبل از این حادثه سازمان آتش نشانی بارها به مالک این ساختمان و هم مستاجران آن هشدار و اخطار داده بود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه آتش نشانان بعد از اطفای حریق پلاسکو در حال بازگشت بودند که ساختمان فروریخت، یادآور شد: این آتش نشانان جان خود را برای نجات جان کسانی از دست دادند که احتمال داده می شد هنوز درون ساختمان باشند.

وی با بیان اینکه ۶ سال از وقوع این حادثه می گذرد اما همچنان یاد شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو زنده است، تاکید کرد: در همان زمان نیز مقام معظم رهبری فرمودند آتش نشانان ما شهید خدمت هستند اما گویا به تازگی مشکل تحت پوشش قرار گرفتن خانوادهاین عزیزان در بنیاد شهید حل شده است.

ناصر امانی در ادامه با تاکید بر اینکه در راه خدمت به مردم ما شهید درجه یک و دو نداریم، گفت: شهدای جنگ برای نجات جان مردم کشور و حفظ خاک این مرز و بوم با ابزار جنگی نبرد کردند و عزیزان آتش نشان نیز برای نجات جان هزاران شهروند تهرانی درون ساختمان پلاسکو با کپسول پلاسکو با آتش جنگیدند هر دو برای نجات جان انسان ها جهاد کردند به همین دلیل هر دو شهید هستند.

وی افزود: این شهدا پدر و مادر دارند و فرزندانی داشتند و در این جامعه می خواهند زندگی کنند و باید احساس غرور کنند و زمانی این اتفاق می افتد که جامعه این افراد را به عنوان شهدای این مرز و بوم شناخته شوند.

این عضو شورای شهر تهران خطاب به اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: آتش نشانان در تهران کارمندان رسمی شهرداری تهران هستند و امروز آتش نشانان از نظر حقوق و مزایا و دریافت ۱۰ سال ابلاغی که سایر سازمان های آتش نشانی در کشور مشمول می شوند، محروم هستند؛ آن هم در شرایطی که ما در تهران حادثه بیشتر داریم.

وی بیان کرد: آتش نشانان ما هر روز که از خانه بیرون می آیند حادثه ای مانند پلاسکو در ذهن خانواده های این افراد نقش می بندد واقعا امید برگشت عزیزانشان را ندارند، این افراد هر روز با حادثه روبه رو هستند وظیفه ما در شورای شهر، شهرداری تهران و بعد دولت و مجلس است که این مشکل را حل کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار