کلنگزنی احداث بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی در پایتخت
تهران (پانا) - امروز شنبه ۱۹ آذرماه همزمان با شانزدهمین شنبه امید و افتخار، کلنگ احداث ۱۱ هزار و هفت واحد مسکونی در پایتخت به زمین زده شد.
کلنگ احداث ۱۱ هزار و هفت واحد مسکونی در پایتخت به زمین زده شد.متولی این پروژه ها شهرداری تهران، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، تعاونی مسکن کشتیرانی، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، بنیاد موقوفه دکتر افشار، شهرداری منطقه ۲۱، تعاونی علوم و فنون هوایی، سرمایه گذاران بخش خصوصی و ... است.
پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران در آیین آغاز ساخت ۱۱ هزار واحد مسکونی قرارگاه جهادی مسکن اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در کشور بخشی نگری است و خیلی از منابع کشور به دلیل این نگاه هدر رفته است و در واقع بخشی نگری کشور را نابود کرده است؛ شورا و شهرداری در این دوره نگاه بخشی نگری را کنار گذاشتند و هم افزایی را پیشه کردند تا همه مسئولین دست در دست یکدیگر کارها را جلو ببرند و تشکیل قرارگاه ها به همین منطور بود.
وی با بیان اینکه قرار نیست پرچم شهرداری و شورا و فلان نهاد بالا باشد، چرا که هر قدر تهران جلوه پیدا کند ما جلوه پیدا می کنیم، افزود: بسیاری از پروژه هایی که در کشور افتتاح شد، یک ریال ارزش ندارد؛ مثلا بیمارستانی احداث شده که زیر ساخت های آن آماده نیست و دلیل آن بخشی نگری است.
سروری با تاکید بر اینکه تشکیل این قرارگاه ها مقدمه مدیریت یکپارچه شهری است، ادامه داد: در شورای ائتلاف وزیر کشور اعلام کرد که دولت به دنبال این است که مدیریت یکپارچه شهری شکل بگیرد؛ واگذاری اموری که در آن مدیریت شهری نافذ است می تواند در عین حال دولت را برای انجام ماموریت های اصلی چابک کند.
نایب رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: دلیل مداخله مدیریت شهری در بحث مسکن، احیای بافت های فرسوده و فراهم کردن زمینه ها برای افزایش عرضه و کاهش تقاضا است؛ شهرداری در این تفاهم نامه ها همه شرایط را بررسی کرده و بعد این تفاهم نامه ها را امضا کرده است؛ همچنین در این یک سال ۵۵۰۰ تخت برای معتادان متجاهر آماده و بیش از ۱۱ هزار معتاد متجاهر از تهران جمع آوری شده و این به دلیل همکاری همه نهادها است.
سید مهدی هدایت؛ مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران هم در این مراسم اظهار کرد: عملیات اجرایی کلنگزنی این ۱۱ هزار و هفت واحد مسکونی شامل موضوعاتی مانند پروانه تخریب و نوسازی، پروانه ساختمانی و تغییر نقشه پروانه میشود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: این واحدهای مسکونی در محلههایی مانند سوهانک، کاشانک، ولنجک، قیطریه، ارم، اندیشه، سازمان برنامه جنوبی، هرندی، اسدی، دولاب، مشیریه، نوروزآباد، زندیه، شادآباد، فردوس، شهید رجایی، ولیعصر شمالی، خانیآباد نو، شهرک علائین، بهشتی، جوانمرد قصاب، دولتآباد، وردآورد، قائم و هوانیروز اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه پروژههای بین ۲۰ تا ۱۰۰ واحدی در سطح مناطق شامل ۴۰ پروژه است، تصریح کرد: در مجموع پروژههای تجمیعی در این طرح شامل ۴۷۰ پلاک ثبتی است.
هدایت یادآور شد: متولی این پروژهها شهرداری تهران، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، تعاونی مسکن کشتیرانی، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، بنیاد موقوفه دکتر افشار، شهرداری منطقه ۲۱، تعاونی علوم و فنون هوایی، سرمایهگذاران بخش خصوصی و ... است.
جعفر شربیانی عضو شورای شهر تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه با توجه به قانون شهرداری وظایفی در حوزه ساخت مسکن دارد گفت: شهرداری تهران در حوزه مسکن وارد شده است و اقدامات تسهیلگری را انجام داده است.
وی ادامه داد: شمال تهران نماد برخورداری، کیفیت و زیرساختهای مناسب و جنوب تهران نیز نماد عدم برخورداری و زندگی بی کیفیت است.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: هدف اصلی مدیریت شهری ششم کوتاه کردن فاصله شمال و جنوب تهران بوده است و برنامههای عمرانی و پروژههای محرک توسعه باید وارد جنوب تهران شود.
شربیانی با اشاره به ساخت مسکن باکیفیت گفت: اکنون در مناطق مختلف شهر تهران امکان ساخت مسکن وجود دارد و باید حتماً از الگوهایی مانند شهرک اکباتان برای ساخت خانهها بهره برد.
سید علی قاضی عسکر تولیت آستان حرم عبدالعظیم حسنی(ع) نیز در آیین آغاز ساخت ۱۱ هزار واحد مسکونی قرارگاه جهادی مسکن گفت: از شهردار تهران و شورای شهر و تمام عزیزانی که در این پروژه سهیم بودند، تشکر می کنم؛ امروز این پروژه آغاز می شود و امیدوارم در موعد مقرر تمام شود تا مردم بتوانند استفاده کنند.
وی افزود: خداوند از انسان ها خواسته تا زمین را آباد کنند و در روایات است که در زمان ظهور حضرت مهدی(عج) جایی را پیدا نمی کنند که آباد نشده باشد.
وی بیان کرد: همچنین اسلام با فقر به شدت مبارزه می کند؛ پیامبر اکرم(ص) فرمودند ۴ چیز پشت انسان را می شکند که یکی از آنها فقری است که صاحب آن راه چاره ای برای رفع آن ندارد.
قاضی عسکر با بیان اینکه اگر اشتباهاتی در مدیریت وجود دارد، قابل اصلاح است، یادآور شد: ابتدای سال رهبر معظم انقلاب گفتند موانع را از مقابل کسب و کار مردم بردارید؛ ایشان ۴ سال است شعار سال را در زمینه اقتصادی انتخاب می کنند و از شرکت های دانش بنیان حمایت کرده اند و اکنون ۸هزار شرکت دانش بنیان داریم و این نشان از توجه به کسب و کار و جوانان است.
وی تاکید کرد: در نظام اسلامی همه بهره مند هستند و نباید فاصله زیادی بین شمال و جنوب تهران وجود داشته باشد.
تولیت آستان حرم عبدالعظیم حسنی(ع) در ادامه گفت: کمیسیونی در شهرری تشکیل دادیم و طرح هایی که در این محدوده می خواهد اجرا شود را بررسی می کنیم؛ یکی از طرح ها ساخت مسکن بود و قبول کردیم که زمین های مربوط به تولیت را در اختیار شهرداری تهران برای ساخت مسکن قرار دهیم.
وی افزود: خدا را شکر پروژه های ساخت مسکن مانند نفرآباد، دارالشفای حرم و پارکینگ حرم در حال اجراست.
قاضی عسکر درباره زمان افتتاح این پروژه ها ادامه داد: عنوان کرده اند که این پروژه در ۲ سال تکمیل شود و روزی که ببینیم مردم در این خانه ها ساکن می شوند، آن روز برای ما روز شادی است.
ارسال دیدگاه