وزیر بهداشت مطرح کرد
تزریق ١١٢ میلیون واکسن کرونا طی ۴ ماه
تهران (پانا) - وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه توصیه اصلی من مردمی کردن کار خیر است، گفت باید کار خیر مردمی شده و به آنها گزارش شود، با عملکرد خود میتوانیم اعتماد مردم را ایجاد کنیم.
به گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین رونمایی از پویش ملی سخاوت (در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) و افتتاح پروژههای عمرانی دانشجویی که امروز باحضور معاون فرهنگی و دانشجویی و تعدادی از خیران برگزار شد، ضمن تبریک میلاد حضرت مسیح (ع) و تسلیت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی اسطوره ایثار و شهادت، گفت: خدا را شاکریم که به ما توفیق خدمت داده است؛ و این منتی است که خدا به ما گذاشته و توفیق داده است که هریک از ما به نوعی خدمت کنیم و همواره برای این موضوع باید شاکر خداوند باشیم.
وی در ادامه ضمن تشکر ویژه از خیران برای قدم گذاشتن در این راه، اظهار کرد: ما امروز در این پروژهای که به عنوان پویش ملی سخاوت نامگذاری شده است، میزبان شما عزیزان هستیم. باید توجه کنیم که در چه شرایطی زندگی می کنیم و چه تاریخی داشته ایم. خوشبختانه مردم ما در طول تاریخ خیر بوده و همیشه با توسل به ائمه اطهار در انجام کارهای خیر از یکدیگر سبقت گرفته و میگیرند. امروزه بسیاری از مراکز درمانی ما به نام خیران عزیز مزین است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: ما یک سابقه تاریخی در این زمینه داریم، براساس فرمایش مقام معظم رهبری این موضوع برای ما هویت ایجاد میکند؛ کشوری که هویت و اصالت دارد با کشورهایی که همچون آمریکا به صورت مصنوعی به وجود آمده اند تفاوت بسیاری دارد و همواره میتواند راه خود را ادامه دهد.
هرکاری که مردمی شود، موفق است
عین اللهی با بیان اینکه پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با مسائل مختلفی در کشور رو به رو شدیم و از نظر اقتصادی و دیگر موضوعات فشار زیادی را متحمل شدیم و نا جوانمردیهایی شد، عنوان کرد: از دفاع مقدس میتوان به عنوان سرآمد این موضوعات نام برد؛ همه ابرقدرتها برای از بین بردن ایران با یکدیگر متحد شدند و آنچه سبب شد ما بتوانیم در مقابل همه این حملات مقاومت کنیم هویت، اصالت، اعتقاد به ولایت و مردم بود. اگر هر کشور دیگری بود نمیتوانست هشت سال مقاومت کند. مردم ما بودند که در دفاع مقدس حماسه آفریدند، همه در صحنه بودند و این موضوعی است که در تاریخ ماندگار شده است.
وی با اشاره به اینکه شخصی که در راه خدا کار خیر میکند، توفیقی است که خداوند متعال به او داشته است، مطرح کرد: ما بعد از دفاع مقدس شاهد صحنههای مختلفی در کشور بودیم که یکی از مهم ترین این مسائل کرونا است؛ کرونا علی رغم تهدیدهایی که در دنیا داشت بسیاری از مسائل را هم برای مردم روشن کرد و صحنههای بسیار زیبایی را از حضور مردم در صحنه مشاهده کردیم، ما اعتقاد داریم هرکاری که مردمی شود، موفق است.
وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه در شروع کار دولت تنها پنج میلیون دز واکسن تزریق شده بود، اما امروز ۱۱۷ میلیون دز واکسن تزریق شده است، گفت: به این معنا که در مدت چهار ماه ۱۱۲ میلیون واکسن تزریق شد که این توفیق با به صحنه آمدن مردم به دست آمد. در یک روز یک میلیون و ۶۵۰ هزار دز تزریق انجام شد که از نظر سرعت کار نسبت به جمعیت ما به یک رکورد جهانی دست یافتیم. سازمانهای جهانی که با ما در تماس هستند از این حجم از واکسیناسیون در ایران متعحب هستند که این امر با اعتماد مردم ایجاد شد. تا به امروز ۹۱ درصد مردم در تهران یک دز واکسن و نزدیک به ۸۰ درصد هم هر دو دز واکسن را دریافت کرده اند و این درحالی است که در آمریکا ۶۰ درصد و در روسیه ۴۰ درصد مردم واکسن دریافت کرده اند.
کمک خیران را برکت کار میدانیم
عین اللهی افزود: این نشان دهنده اعتماد مردم و کمک آنها به ما است و همه، از هلال احمر و بسیج و نهادهای دیگر به صحنه آمدند، اگر تنها از سیستم خود استفاده میکردیم برای تحقق این حجم از واکسیناسیون یک سال زمان لازم داشتیم.
وی ضمن تشکر از همه خیران، با بیان اینکه توصیه اصلی من مردمی کردن کار خیر است، اظهار کرد: باید کار خیر مردمی شده و به آنها گزارش شود، با عملکرد خود میتوانیم اعتماد مردم را جلب کنیم. ما وظیفه داریم هرچه سریعتر و حداکثر تا ۶ ماه آینده پروژههای نیمه تمام را به اتمام برسانیم تا مردم ببینند. این یک دستور اداری است هیچ پروژهای آغاز نشود تا پروژههای پیشین تکمیل شوند. کمک خیران را برکت کار میدانیم، قول میدهیم در همه استانها از هرقدمی که خیران برمی دارند حتما حمایت کنیم.
وزیر بهداشت با تاکید بر نظارت هرچه بیشتر و امانت داری مردم، به ضرورت داشتن برنامه در همه امور تاکید کرد و گفت: نمیتوان بدون برنامه عمل کرد در برنامههایی که داریم میتوانیم از خیران کمک بگیریم.
گفتنی است در این مراسم ۱۸۰۰ تخت خوابگاهی و اماکن دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی اهواز، شاهرود، بندرعباس، یزد، ایلام، اصفهان، بوشهر و کردستان با دستور وزیر بهداشت و به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح شد.
ارسال دیدگاه