برنامه دولت سیزدهم برای رفع مشکل ایثارگران بدون مسکن
تهران (پانا) - معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در دولت سیزدهم انگیزه رفع مشکلات ایثارگران بدون مسکن وجود دارد، عنوان کرد که در نشست با وزیر راه وشهرسازی موضوع مشکل ایثارگران بدون مسکن بررسی شد، البته در برخی استانها طرحهایی در مرحله کلنگزنی است.
به گزارش ایرنا، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی روز دوشنبه در نشستی که با حضور علی زینیوند استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی کرمان و با هدف بررسی مشکلات جامعه ایثارگری این استان برگزار شد، افزود: ارائه خدمات به جامعه ایثارگری باید بهبود پیدا کند و رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگری وظیفه دولت است.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه گلزارهای مطهر شهدا باید به کانونهای فرهنگی و مردمی تبدیل شود، ادامه داد: به دنبال مردمی کردن ارائه خدمات به ایثارگران هستیم و باید در این زمینه فرهنگسازی شود و این امر را باید در گلزارهای مطهر شهدا شروع کرد. با توجه به تنوع اقلیمی در کشور تفاوتهایی برای ساخت این گلزارها وجود دارد و بهتر است طرح تبدیل گلزارهای شهدا به کانونهای فرهنگی از استان کرمان و مزار شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز شود.
وی با اشاره به مشکلات جامعه ایثارگری در کشور به ویژه جانبازان گفت: خدماتی که به جانبازان داده میشود در خور شأن و مقام آنها نیست، از این رو باید به مشکلات جانبازان بیشتر رسیدگی شود.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سیزدهم این انگیزه وجود دارد که مشکلات ایثارگران فاقد مسکن حل شود، تصریح کرد: در نشست با وزیر راه و شهرسازی موضوع مشکل ایثارگران فاقد مسکن مورد بررسی قرار گرفت و البته در برخی استانها طرحهایی در مرحله کلنگزنی وجود دارد.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به مشکل اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران گفت: در زمینه اشتغال برخی فرزندان شهدا و تبدیل وضعیت آنها مشکلاتی وجود دارد و باید مراکز توانمندسازی برای این عزیزان ایجاد شود تا در همه استانها مشکلات اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران حل شود.
وی انجام اقدامات فرهنگی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از مهمترین برنامهها در بنیاد عنوان کرد و گفت: ساخت فیلم و سریال از شخصیتهای شاخص حوزه ایثار و شهادت و بازنشر وصیتنامههای شهدا یکی از اقداماتی است که نقش مهمی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد و رهبر معظم انقلاب نیز همواره در این زمینه تأکید دارند و ساخت سریالی از زندگی شهید بهشتی را مطرح فرمودهاند.
استاندار کرمان نیز در این نشست ضمن ارائه آماری از تعداد شهدا و ایثارگران استان کرمان گفت: ۶ هزار و ۵۶۰ شهید و ۱۹ هزار و ۸۸۳ جانباز و ایثارگر در این استان وجود دارد و خدمات ارزندهای به خانواده شهدا و ایثارگران و فرزندان و همسران شهدا در استان کرمان ارائه شده است.
علی زینیوند ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ایثارگران استان کرمان گفت: استان کرمان بعد از شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و در طول بیش از یک سال در زمینه ترویج ایثار و شهادت نقش مهمی را در کشور ایفا کرد و کرمان با شکلگیری مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در این استان از نظر جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت به نمادی در کشور و عرصه بینالملل تبدیل شده است.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه مزار شهید سلیمانی و برنامهها و طرحهایی که در خور شأن مقام این شهید انجام شده، افزود: نخستین سالگرد شهید سلیمانی با وجود گسترش کرونا به صورت با شکوهی با حضور مسئولان برگزار شد روستایی که شهید سلیمانی در آن متولد شد امروز به مکانی برای گردشگری مذهبی در کشور تبدیل شده است.
در این نشست که با حضور استاندار کرمان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی کرمان برگزار شد، مشکلات جامعه ایثارگری در این استان با حضور دکتر سید امیر حسین قاضیزاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال دیدگاه