توصیههای کرونایی؛ چه خوراکیهایی برای تقویت ریه مناسب است
تهران (پانا) - مراقبت از ریهها و تقویت آنها به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا از اهمیت زیادی برخوردار است. برخی خوراکیها میتوانند سلامت ریهها را بهبود ببخشند و التهاب آنها را کاهش دهند و باعث بالا رفتن ظرفیت ریهها شوند.
سلامتی و دور ماندن از بیماری کرونا از مهمترین اولویتهای این روزها است و بسیاری از افراد به این بیماری مبتلا شده و بهبود یافتهاند که میتوانند به فعالیتهای قبل از بیماری خود بپردازند. این سوال مطرح است که این افراد چگونه میتوانند مطمئن باشند که عملکرد ریههایشان به حالت قبل برگشته است؟ اما مراقبت از ریهها و تقویت آنها به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا از اهمیت زیادی برخوردار است. برخی خوراکیها میتوانند سلامت ریهها را بهبود ببخشند و التهاب آنها را کاهش دهند و باعث بالا رفتن ظرفیت ریهها شوند. این خوراکیها همچنین میتوانند توانایی بدن در جلوگیری از بیماریهای ریه را بهبود بخشند.
در روزهای شیوع ویروس کرونا و اهمیت مراقبت از ریهها باید نسبت به سلامت آنها از طریق مصرف مواد غذایی زیر توجه کنیم:
موز: این میوه سرشار از پتاسیم است و گزینهای عالی برای بهبود عملکرد ریهها محسوب میشود
سیب: سرشار از آنتی اکسیدان است و خطر ابتلا به بیماریهای ریوی را کاهش دهد
گوجه فرنگی: رژیم غذایی حاوی گوجه فرنگی باعث کاهش تخریب بافت ریه در افراد سابقا سیگاری میشود
سیب زمینی شیرین: سیب زمینی سرشار از آنتی اکسیدان است و به تقویت سلامت ریهها در سطح سلولی کمک میکنند
زنجبیل: زنجبیل ترکیبات ویژه ای دارد و دارای اثرات ضدالتهابی قدرتمندی است
قارچ: قارچها برای سلامت ریهها مفید هستند و میتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند
آویشن: این گیاه باعث بهبود سیستم تنفسی میشود و برای درمان برونشیت پیشنهاد میشود
سیر: آنتی اکسیدانهایی را تامین میکند که به حفظ سلولهای موجود در ریهها کمک خواهد کرد
تخم مرغ: حاوی پروتئین است که به سلامت ریهها و ماهیچههای تنفسی قوی کمک میکند
ماهی چرب: امگا۳ موجب بهبود عملکرد ضد التهابی بدن میشود و برای کاهش التهاب ریهها مفید است
عصاره قلم استخوان: استفاده از عصاره قلم به بهبودی سرماخوردگی منجر میشود
ترب کوهی: سینوسها و مخاط نازک رقیق در ریهها را تحریک میکنند
ارسال دیدگاه