رئیسی: امن ترین نقطه دنیا جمهوری اسلامی است
یزد(پانا)- رئیس دستگاه قضا گفت: داشتههای فرهنگی ما از سوی دشمنان تهدید میشود؛ بر نخبگان فرهنگی است که نگذارند مرزهای فرهنگی ما تهدید شود.
حجت الاسلام "سید ابراهیم رئیسی" روز پنجشنبه در جمع تولیدکنندگان، کارآفرینان و فرهیختگان استان یزد از این استان بعنوان یک استان فرهنگی و دینی یاد کرد و افزود: اگر چهرههای فرهنگی ما بر این امر مهم تاکید داشته باشند میتوان بیشتر به پیشگیری از ناهنجاریهای فرهنگی امیدوار بود.
وی تاکید کرد: آنچه امروز جامعه ما را از ناهنجاری های فرهنگی حفظ می کند همین فرهنگ بومی و اسلامی است.
رئیسی، یزد را جلوه میراث فرهنگی و دینمداری و هنرپروری دانست و اظهار داشت: جای جای این استان، گواه بر فرهنگی بودن و دین مداری و هنرمندی است.
به گفته وی همین فرهنگی بودن و اسلامی بودن است که می تواند در برابر آسیبها، ما را حفظ کند.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز باید با بصیرت و دیده بانی، از فرهنگ و هنر کشور خود دفاع کنیم چون دشمنان در حال تهدید فرهنگ و هنر و اقتصاد کشور ما هستند تصریح کرد: من در استان هرمزگان گفتم باید اقتصاد دریا فعال شود، آذربایجان شرقی هم اقتصاد فضای مجازی و در استان یزد باید اقتصاد گردشگری فعال گردد زیرا این استان دارای بار فرهنگی و معرف فرهنگ اسلامی و ملی ماست و میتواند رابطه ما را بین ملتها مورد تاکید قرار دهد.
وی اقتصاد گردشگری را اقتصادی اثرگذار در استان یزد دانست و گفت: علی رغم اینکه دشمنان می دمند بر اینکه ایران، امن نیست اما امن ترین نقطه دنیا جمهوری اسلامی است اما با بهانه کردن یک حادثه می خواهند ایران را ناامن جلوه دهند در حالیکه این مسائل در جای جای دنیا رخ میدهد.
رئیسی با اشاره به اینکه کشور ما امن برای گردشگران است و استان یزد استانی امن است و امنیت را برای همه گردشگران فراهم می کند اضافه کرد: کسانی که در امور اقتصاد گردشگری فعال می شوند حتما باید در فرایند کار اقتصادی خود دچار آسیب نشوند که کار گردشگری از رونق نیفتد و یا به تعطیلی واحد گرشگری نینجامد.
وی تسهیل در امر تولید را از سیاست های ابلاغی رهبری معظم انقلاب اعلام کرد و افزود: مصوباتی هم در زمینه اقتصاد مقاومتی داریم که باید همه تصمیمها در ذیل این سیاستها اجرا شود .
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه باید از هر کاری که موجب بی انگیزگی و کم انگیزگی سرمایه گذاران می شود پرهیز کرد یادآور شد: کاشی و سرامیک از تولیدات نامآور این استان است و در منطقه از لحاظ استاندارد و کیفیت، معروف است؛ ۱۵ کشور همسایه ما مشتری این کالا هستند پس باید برای تولید کننده صرف بکند تا این کالا را تولید کند اما در زمینه صادرات این کالا اسیب هایی هم وجود دارد.
وی تاکید کرد: لازم است کارگروهی ویژه با حضور مسوولان استان در این زمینه تشکیل و موضوع مورد پیگیری قرار گیرد تا مشکلات صادرات این کالا رفع شود زیرا تولید ، محور همه چیز است.
وی آسیب شناسی از گلهمندی های تولید کنندگان را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به منشور ابلاغی رهبری در زمینه تولید افزود: همه ما مجری هستیم و باید آن را رعایت کنیم.
ارسال دیدگاه