تمهیدات وزیر آموزش و پرورش برای حل مشکلات مدارس خوزستان
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد آموزش و پرورش باید با واقعیتها و نیازهای جامعه پیوند داده شود و محیطهای مختلف یادگیری باید در تعامل با یکدیگر قرار بگیرند.
به گزارش روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجی میرزایی شامگاه پنجشنبه۱۱ مهر ۹۸ در حاشیه افتتاح دبیرستان ۱۲ کلاسه کوثر اندیمشک، گفت: برداشتن دیوار مدرسه و ایجاد تعامل واقعی بین مدرسه و خانواده از اهداف ما در آموزش و پرورش است. آموزش و پرورش باید با واقعیتها و نیازهای جامعه پیوند داده شود و محیطهای مختلف یادگیری باید در تعامل با یکدیگر قرار بگیرند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش فراگیرترین نهاد در ایران با قریب ۱۵ میلیون دانشآموز است و کشور با تلاشهای خیل فرهنگیان در این دستگاه عظیم فرهنگی استقلال و آزادی خود را حفظ کرده است.
حاجی میرزایی افزود: ما منکر مشکلات در آموزش و پرورش نیستم اما از تمامی ظرفیتها برای کاستن از معضلات آموزش و پرورش استفاده میکنیم. ما از مشکلات تجهیزات، فضای فیزیکی و کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش آگاهی داریم ولی باید با مشارکت یکدیگر بر این مشکلات غلبه کنیم.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای حل مشکلات خوزستان کارگروهی ویژه به سرپرستی یکی از معاونین حوزه وزارتی تشکیل میشود تا در راستای حل مشکلات در این استان گام برداریم.
او با بیان اینکه همت بلند خیرین موقعیت خوبی به استان خوزستان داده است، گفت: استان خوزستان مردم خوب و فداکاری دارد و تلاشهای بسیار خوبی در جهت جبران خسارتهای وارد شده به مدارس خوزستان در جریان سیل انجام گرفته است.
حاجی میرزایی با بیان اینکه ۱۱۳ مدرسه خوزستان در جریان سیل آسیب دیده است، گفت: تاکنون ۳۵ واحد آموزشی تخریب و بازسازی شد، از این بین۲۰ واحد آموزشی آماده و ۱۵ واحد آموزشی نیز تا پایان آبان ماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
او به مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی یک موضوع ملی است که در راستای کاهش آن تدابیر ویژهای را در دستور کار قرار دادهایم.
حاجی میرزایی فرسودگی مدارس را از دیگر مشکلات دانست و افزود: بخشی از مدارس ما فرسوده است که زمان زیادی از ساخت آنها میگذرد و تمام تلاش ما در جهت نوسازی و تعمیر مدارس به کار گرفته خواهد شد .
وزیر آموزش و پرورش از تشکیل کمیته ای ویژه برای حل مشکلات آموزش و پرورش خوزستان خبرداد وگفت: کمیتهای را با عنوان پشتیبان آموزش و پرورش خوزستان تشکیل دادهام و یکی از معاونینم را به عنوان مسئول این کمیته منصوب کردهام.
او افزود: با کمک استانداری و خیرین و مسئولان محلی و معین، در سه زمینه مورد نیاز در این استان اقدام خواهیم کرد.
حاجی میرزایی، تامین فضا و تجهیزات آموزشی را یکی از محورهای فعالیت این کمیته اعلام کرد و گفت: امیدوارم باراهبردهایی که این کمیته در پیش خواهد گرفت؛ در زمینه فضا و تجهیزات، بتوانیم آموزش و پرورش خوزستان را به متوسط کشوری برسانیم.
او با عنوان اینکه این کمیته ماموریت دارد تا دسترسیهای آموزشی را توسعه دهد و مانیز وظیفه داریم همه کسانی که در سن تعلیم هستند را تحت پوشش قرار دهیم، ادامه داد: قصد داریم در جهت ارتقاء کیفیت آموزشی نیز در قالب این کمیته اقدامات موثری را به انجام برسانیم.
وزیرآموزش و پرورش، ساماندهی نیروی انسانی را ضروری دانست و گفت: تدابیری ویژه را در جهت ساماندهی نیروی انسانی پیشبینی کردهایم.
او با اشاره به اینکه بیش از هزار کلاس سنگی در این استان وجود دارد که از این بین ۶۰۰ کلاس درس سنگی در مناطق صعب العبور نیازمند به رسیدگی جدی است، افزود: امیدواریم تا پایان دولت همه کلاسهای سنگی که بیش از۲۰ دانش آموز دارند را به مدارس ایمن تبدیل کنیم.
ارسال دیدگاه