در گفتوگو با پانا
قائممقام وزیر آموزش و پرورش در امور بینالملل: هیچ بندی از بیانیه 2030 در هیچ بخش و دستگاهی از جمله آموزش و پرورش اجرا نمیشود
برخی بندهای سند ۲۰۳۰ در سند تحول وجود دارد
تهران (پانا) - قائممقام وزیر آموزش و پرورش در امور بینالملل تاکید کرد هیچ بندی از بیانیه 2030 در هیچ بخش و دستگاهی از جمله آموزش و پرورش اجرا نمیشود.
غلامرضا کریمی در گفتوگو با خبرگزاری پانا درباره بحثهایی که گاهی برخی از اشخاص و نهادها درباره اجرای بندهای سند ۲۰۳۰ مطرح میکنند، گفت: «خلط مبحثی درباره ۲۰۳۰ به وجود آمده است، از یک طرف سندی بعد از آن بیانیه ۲۰۳۰ در داخل کشور تدوین شده که تحت عنوان سند ملی ۲۰۳۰ بوده است و با دستور مقام معظم رهبری این سند از دستور کار همه وزارتخانهها خارج شده و وزارت آموزش و پرورش هم آن را از دستور کار خارج کرده است.»
او ادامه داد: «حتی هیات دولت هم مصوبهای را که در این باره داشته، باطل کرده است. بنابراین چیزی به عنوان سند ملی ۲۰۳۰ در داخل کشور وجود ندارد و در هیچ بخشی هم اجرا نمیشود.»
رئیس سازمان مدارس خارج از کشور افزود: «آنچه با عنوان بیانیه ۲۰۳۰ در مجامع بینالمللی مطرح است، بندهایی دارد که برخی از آنها بندهایی است که در سند تحول بنیادین هم وجود دارد. به عنوان مثال بحث آموزش پیشدبستانی، بحث کیفیت آموزش، تحت پوشش قرار دادن واجبالتعلیمها، آموزش فنی و حرفهای و .. از مواردی است که در سند تحول هست. بنابراین این به منزله این نیست که هر کاری که در درون وزارت آموزش و پرورش انجام میشود ضرورتا از سند ۲۰۳۰ اجرا میشود.»
کریمی گفت: «ما بر مبنای سند تحول بنیادین باید با مجامع بینالمللی ارتباط داشته باشیم، هرجایی که زمینهای برای امکان معرفی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی هست باید حضور داشته باشیم و حتما حضور پیدا خواهیم کرد و دستاوردهای خود را با مجامع بینالمللی تبادل میکنیم چون اعتقادمان این است که نظام جمهوری اسلامی دارای ظرفیتها و پتانسیلهایی است که باید به محیط بینالمللی ارائه شود.»
او در پایان افزود: «در حالی که خیلی از رسانههای غربی و کانونهای قدرت به دنبال تخریب وجهه ایران و بد جلوه دادن مظاهر پیشرفت در جمهوری اسلامی هستند، وظیفه همه نهادها از جمله آموزش و پرورش است که حضور فعالی در نهادهای بینالمللی داشته باشد و بتواند این دستاوردهای داخلی را به محیط بینالمللی ارائه دهد.»
ارسال دیدگاه