کوچکی نژاد، عضو کمیسیون آموزش مجلس: به دلیل نبود امکانات بچهها را در کلاس درس حبس نکنیم
کوچکینژاد: معلمان و مدیران مدارس برای برگزاری اردوها ظرفیت بالایی دارند
تهران (پانا) - عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به ظرفیت بالای معلمان و مدیران مدارس اشاره کرد. او تاکید کرد آموزش و پرورش میتواند با تامین منابع مالی اردوهای با کیفیتی برگزار کند.
جبار کوچکینژاد در برنامه پرسشگر شبکه آموزش اردوهای دانشآموزی را اردوهای علمی، آموزشی و زیارتی دانست و گفت: «برخی اردوها مانند راهیان نور مشترک به سپاه و آموزش و پرورش واگذار میشود. قبلا آموزش و پرورش تصمیم گرفته بود برخی دروس را در قالب اردو ارائه دهد که با توجه به مشکلات و حوادث محقق نشد.»
او افزود: آموزش و پرورش برای تامین اعتبار اردو مشکلاتی دارد و باید هم اولیا و هم نهادهای دیگر مانند وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات به آموزش و پرورش کمک کنند.»
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اردو را فرصت خوب خواند که برای دانشآموزان خاطره ماندگاری میشود. او گفت: «اردو جمعگرایی را رشد میدهد و بسیاری بچهها مسائل را در اردوها یاد میگیرند و از طبیعت بهرهمند میشوند. استمرار آموزش در اردوها در بسیاری مدارس دنیا دنبال میشود و بچهها را در مدرسه نگه نمیدارند و مثلا به کتابخانهها و... میبرند.»
کوچکینژاد ادامه داد: «متاسفانه اردوها و جابجایی با کیفیت بچهها نیازمند منابع مالی است وگرنه ظرفیتهای معلمان و مدیران مدارس بالاست و بیشتر به دلیل نبود امکانات بچهها را در کلاس حبس میکنیم. از آن سو اگر حادثهای به وقوع بپیوندد همه از وزیر تا مدیر مدرسه پای محاکمه و پاسخگویی میآیند و این نگرانی در مدیران وجود دارد.»
در سند تحول آمده است که همه فعالیتهای مرتبط با نوجوانان باید با محوریت آموزش و پرورش باشد
مهدی فیض، معاون سابق پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز در این برنامه درباره جوابیه وزارت ورزش و جوانان برای ویژهبرنامه اوقات فراغت برنامه پرسشگر که از بیشتر بودن بودجه اوقات فراعت این وزارت از وزارت آموزش و پرورش سخن گفته بود توضیحاتی ارائه داد و گفت: «در سند تحول تصریح شده همه فعالیتهای مرتبط با نوجوانان باید با محوریت آموزش و پرورش باشد و همه دستگاهها موظف هستند برای تحقق اهداف سند به آموزش و پرورش کمک کنند. وزارت کشور محور اوقات فراغت است و بودجه را تقسیم میکند و متولی اوقات فراغت را وزارت ورزش قرار داده است.»
او افزود: «وزارت کشور که رئیس ستاد هماهنگی اوقات فراغت است باید از ابتدا بررسی کند چه سهمی متعلق به جوانان و چه سهمی متعلق به نوجوانان است و اجازه دهد خود آموزش و پرورش مسوول تقسیم بودجه درونی اوقات فراغت نوجوانان باشد. لازم است وزارت کشور تجدیدنظری کند. اکنون همه بودجه یک کاسه به وزارت ورزش میرود که باید تجدید نظر شود.»
ارسال دیدگاه