رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اعلام کرد: رشد قابل توجه سازمان نهضت سوادآموزی نسبت به آمار موسسه یونسکو

باقرزاده: بیش از ۱۳ برابر تعداد بیسوادان در سال های ۹۱ تا ۹۵ کم شده است

تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از رشد قابل توجه در کم شدن تعداد بیسوادان خبر داد که سازمان نهضت سوادآموزی نسبت به آمار اعلام شده توسط موسسه یونسکو رشد قابل توجهی در نرخ‌های سوادآموزی داشته است.

کد مطلب: ۸۰۴۵۸۵
لینک کوتاه کپی شد
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اعلام کرد: رشد قابل توجه سازمان نهضت سوادآموزی نسبت به آمار موسسه یونسکو

علی باقرزاده در گفت‌وگو با پانا، در خصوص نرخ رشد باسوادی ایران نسبت به یونسکو اظهار کرد: موسسه آمار یونسکو مسئول یکنواخت سازی، یکسان سازی و هماهنگ کردن تعریف سواد، روش‌های شمارش و آمار سطح سواد در کشورهای مختلف است.

وی ادامه داد: هر ۲ سال یک بار موسسه آمار یونسکو گزارشی را منتشر می‌کند که در آن وضعیت سواد و میزان پیشرفت کشورهای مختلف اعلام می‌شود.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: گروه‌های سنی زیرنظر موسسه آمار یونسکو متفاوت است در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال تحت عنوان گروه جوانان، پیش بینی شده جمهوری اسلامی ایران نیم درصد در حوزه سوادآموزی رشد دارد این در حالی است که ۰.۷ درصد رشد داشته‌ایم.

باقرزاده اشاره کرد: یونسکو برای گروه سنی ۲۵ تا ۶۰ سال پیش بینی رشد نرخ باسوادی را ۲.۶ درصد اعلام کرده بود اما با وجود نتایج سرشماری نفوس و مسکن رشد بالای ۲.۸۵ دیده شده است.

وی همچنین اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در رشد نرخ باسوادی تا پایان سال ۲۰۱۶ بالاتر از پیش بینی‌های یونسکو بر اساس عملکردهای سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ بوده است.

وی گفت: ۳.۸۵ درصد رشد در فاصله‌های سال های ۹۳ تا ۹۵ (با ۲.۸۵ درصد رشد)، ۱۴ برابر رشد سواد در سال های ۸۶ تا ۹۰ (با ۰.۲ درصد رشد) را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص کاهش تعداد بیسوادان نیز گفت: در فاصله سال‌های ۹۱ تا ۹۵ یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر از بیسوادان کم شده در حالی که این کاهش در سال های ۸۶ تا ۹۰ حدود ۱۱۶ هزار نفر بوده است.

باقرزاده در ادامه به کم شدن بیش از ۱۳ برابر تعداد بیسوادان در سال های ۹۱ تا ۹۵ اشاره کرد.

وی همچنین تاکید کرد: تعیین سیاست‌های اجرایی و حجم ابلاغی سال ۹۷، موضوعاتی هستند که تقریبا تمامی فعالیت‌های سال آینده سازمان در سطح ستاد و استان‌ها را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سیاست‌های اجرایی سازمان در محورهای سند راهبردی و جهت ساز، رویکردها، اهداف و سیاست‌ها تهیه شده است.

باقرزاده افزود: با توجه به ضرورت‌های موجود به نظر می‌رسد تمرکززدایی و کاهش تصدی‌گری، توسعه مشارکت‌های بین بخشی و فرابخشی و انعطاف‌پذیری در رویه‌ها و روش‌های سوادآموزی از رویکردهای اصلی فعالیت‌های سازمان در سال آتی باشد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اهداف سیاست‌های سال ۹۷ سازمان بیان کرد: گسترش فرصت‌‌های یادگیری و ارائه آموزش‌های برخوردار از کیفیت و تثبیت جایگاه برنامه سوادآموزی در برنامه‌های توسعه کشور از مهم ترین اهداف استراتژیک سازمان در سال ۹۷ به شمار می‌روند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار