معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست بررسی طرح پویش جهاد علمی:
عدالت آموزشی، فرصتی برای رشد علمی دانشآموزان مناطق محروم و کمتربرخوردار
تهران (پانا) - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، عدالت آموزشی را فرصتی برای رشد علمی دانشآموزان مناطق محروم و کمتربرخوردار دانست.

به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ سیدمصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست بررسی طرح پویش جهاد علمی حضور یافت.
در این نشست، محمدی، مدیر دبیرستان ماندگار البرز تهران به ارائه گزارش عملکرد طرح پویش جهاد علمی در سال تحصیلی جاری پرداخت و میزان استقبال دانشآموزان از این طرح را به میزان دغدغه مدیر و معلمان مدارس وابسته دانست و این را یکی از مشکلات این طرح معرفی کرد که برای حل آن نیاز به آشنایی بیشتر معلمان و مدیران مدارس است.
آذرکیش در این نشست ضمن تقدیر از مجریان این طرح ارزشمند اظهار کرد: طرح پویش جهاد علمی در راه توسعه عدالت آموزشی و ایجاد فرصتهای برابر یادگیری گسترش یافته که میتواند نمونهای از استقرار سیستم آموزشی عادلانه و موثر در نظام تعلیم و تربیت باشد.
وی افزود: برای معرفی بیشتر این طرح در تمام مناطق محروم و کمتربرخوردار، لازم است از عوامل برانگیزاننده بیشتری مانند استفاده موثر از رسانه و محتوای متنوع استفاده شود.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش بر گزارش روند اجرای این طرح در مناطق مختلف کشور تاکید کرد و گفت: میزان پیشرفت این برنامه در تمامی استانها باید به طور مستمر گزارش داده شود تا موجب تقویت بنیه علمی دانشآموزان مناطق مختلف کشور بویژه مناطق محروم و کمتر برخوردار گردد.
وی ادامه داد: تقویت بنیه علمی دانشآموزان مناطق روستایی، حاشیه نشین، عشایری، محروم و کمتر برخوردار از تکالیف مطرح شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و باید در این راستا از توسعه عدالت، تکنولوژی آموزشی، تجهیزات آموزشی، مهارت و روابط بین بخشی به بهترین شکل استفاده کرد.
آذرکیش ضمن تاکید بر شعار « در مسیر تحول، برای ایران، برای مدرسه » که مورد توجه ویژه معاونت آموزش متوسطه است، گفت: در مسیر پیشرفت و بالندگی ایران عزیز اسلامی، مدرسه نقطه عطف و آغازین تحول و امید است و از این رو تحقق عدالت آموزشی، یکی از اساسیترین گامها برای ساخت آینده فرزندان این سرزمین میباشد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش در پایان خاطر نشان کرد: سرمایهگذاری برای آموزش مناطق محروم، درواقع سرمایهگذاری برای آینده ایران است؛ آیندهای که در آن هیج کودکی از حق یادگیری باکیفیت و شکوفایی فردی و اجتماعی محروم نخواهد بود؛ قطعا تحقق این آرمان نیازمند عزم ملی، همراهی مردم، نهادها و سیاستگذاران است تا مدرسه را به مامن عدالت، رشد و امید برای تمام فرزندان ایران بدل کرد.
ارسال دیدگاه