در نشست هم‌اندیشی با وزیر و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش؛

جعفری: نهضت مدرسه‌سازی نیازمند پیوست رسانه‌ای شفاف است/ احمدنیا: گفتمان دولت درباره آموزش‌وپرورش باید تبیین شود

تهران (پانا) - اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت بر تدوین پیوست رسانه‌ای شفاف در نهضت مدرسه‌سازی و تبیین گفتمان دولت چهاردهم نسبت به آموزش‌وپرورش تاکید کردند.

کد مطلب: ۱۵۶۴۴۰۹
لینک کوتاه کپی شد
جعفری: نهضت مدرسه‌سازی نیازمند پیوست رسانه‌ای شفاف است/ احمدنیا: گفتمان دولت درباره آموزش‌وپرورش باید تبیین شود

‌سید‌جواد جعفری زوج، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت‌ در نشست هم‌اندیشی اعضای این شورا با ‌وزیر و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش که در سالن جلسات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با تاکید بر این‌که اطلاع‌رسانی و جامعه مخاطبان در این وزراتخانه نسبت به سایر دستگاه‌ها کمی متفاوت‌تر و حساس‌تر است، گفت: ضروری است با برنامه‌ریزی‌های مناسب در این حوزه، رویکرد و چگونگی تعامل با ذی‌نفعان را تبیین کرد.

وی با تاکید بر اهمیت امر اطلاع‌رسانی و اقناع افکار عمومی ادامه داد: تبیین و تشریح فعالیت‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی نیازمند توجه بسیار است و به راحتی نمی‌توان از کنار آن عبور کرد و نیازمند برنامه‌ریزی‌های متقن و مدون است.

جعفری زوج‌ با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم و توسعه عدالت آموزشی، گفت: دراین حوزه نیازمند تولید گزارش‌های مبسوط و دقیق از سوی مدیران ذی‌ربط آموزش و پرورش هستیم تا با اطلاع‌رسانی مستند در جهت تنویر افکار عمومی گام برداریم.

وی بر ایجاد و جانمایی تقویم زمانی با موضوع توسعه عدالت آموزشی در پورتال آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: نهضت مدرسه‌سازی دولت باید مورد توجه همه مخاطبان این حوزه قرار بگیرد و شایسته است این امر در بدنه آموزش و پرورش نیز به خوبی تبیین شود و این مستلزم توجه ویژه به حوزه روابط عمومی است.

عضو شورای اطلاع رسانی دولت افزود: شایسته است برای گفتمان‌سازی در نهضت مدرسه‌سازی، پیوست رسانه‌ای ایجاد شود‌ و تا همه مدیران محتوا و گزارش‌های مورد نیاز را تولید نکنند، هویت بصری و گفتمان‌سازی شکل نمی‌گیرد.

رئیس امور اطلاع‌رسانی دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز در این نشست ‌با تاکید بر این‌که وزیر آموزش و پرورش به تنهایی بار بسیاری از مسائل را به دوش می‌کشد، گفت: در حوزه اطلاع‌رسانی با ایجاد یک فهم مشترک می‌توان سایر معاونان و روسای سازمان‌ها را به کمک وزیر آورد و بخشی از این مسئولیت را بر عهده آنان سپرد.

علی احمدنیا با تاکید بر ایجاد فهم رسانه‌ای در میان مدیران آموزش و پرورش، افزود: شایسته است یکی از فاکتورهای انتخاب مدیران، دانش رسانه‌ای باشد. زیرا نداشتن این مهارت از سوی مدیران، سبب بروز هزینه‌های بسیاری برای سازمان متبوع خواهد شد و در نهایت دولت مستقر نیز از این موضوع آسیب خواهد دید.

احمدنیا با اشاره به این‌که دستاوردهای دولت، دستاوردهای نظام است، گفت: بناست برای اولین بار در کشور چالش‌های نظام تعلیم و تربیت مرتفع و رفع شود بنابراین ضروری است تا همه دلسوزان این حوزه، با هوشیاری در این زمینه اطلاع‌رسانی، روشنگری و گفتمان‌سازی کنند.

احمدنیا‌ بر اطلاع‌رسانی به‌موقع و هدفمند از سوی همه مدیران تاکید کرد و گفت: معاونان و مدیران وزیر آموزش و پرورش باید در این زمینه پیشگام باشند از این رو لازم است مدیران این حوزه با رویکرد دولت همراه و همسو باشند و عدم همراهی مدیران، سبب آسیب‌های جدی به نظام تعلیم و تربیت خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار