اهدای اعضای دانشآموز تبریزی به بیماران نیازمند، زندگی بخشید
تهران (پانا) - طی اقدامی خداپسندانه و با اعلام رضایت خانواده زندهیاد « عسل حجابی»، دانشآموز دبیرستان دبیرستان طلعت ناحیه ۵ تبریز، اعضای بدن وی شامل سه ارگان به بیماران نیازمند به عضو اهدا شد.

عسل حجابی، دانشآموز پایه هشتم دوره متوسطه اول دبیرستان طلعت ناحیه ۵ تبریز، بر اثر خونریزی مغزی، دچار مرگ مغزی شده بود که پس از گذشت چند روز از انتقال این دانشآموز به بیمارستان و اطمینان حاصل کردن پزشکان از عدم بازگشت وضعیت وی به حالت عادی، خانواده آن دانشآموز زنده نام، طی اقدامی خداپسندانه با اهدای اعضای بدن او به سه بیمار موافقت کرده و نسبت به این اقدام تحسینبرانگیز، رضایت دادند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در پی اهدا عضو دانشآموز، با ابراز تاسف از درگذشت نابهنگام نوجوان ناکام، مرحومه، زنده یاد عسل حجابی، این ضایعه تلخ را به خانواده وی تسلیت گفت و برای بازماندگان، آرزوی صبر مسئلت نمود.
اسفندیار صادقی، این اقدام خانواده حجابی را شایسته تقدیر عنوان نمود و ابراز امیدواری کرد که فرهنگ حسنه اهدای عضو توسط دستگاه تعلیم و تربیت و اولیای فرهیخته و گرانقدر در بین عموم افراد جامعه، نهادینه شود.
ارسال دیدگاه