معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در بازدید از جلسه کارگروه ارزیابی و انتخاب معاونان نمونه مدارس؛

ایجاد انگیزه درونی و تعهد حرفه‌ای، کلید موفقیت در تربیت نسلی توانمند است

تهران (پانا) - ‌معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش‌ ‌تاکید کرد که شناسایی و معرفی تجربه‌های موفق مدیران و معاونان مدارس می‌تواند در اشاعه الگوهای کارآمد برای توانمندسازی نیروی انسانی بسیار موثر باشد.

کد مطلب: ۱۵۵۹۹۵۴
لینک کوتاه کپی شد
ایجاد انگیزه درونی و تعهد حرفه‌ای، کلید موفقیت در تربیت نسلی توانمند است

رضوان حکیم‌زاده در جریان بازدید از جلسه ارزیابی معاونان منتخب استان‌ها تصریح کرد: مدیران و معلمان موفقی که حتی در شرایط کمبود امکانات و کلاس‌های پرجمعیت توانسته‌اند با روش‌های خلاقانه کار گروهی و پروژه‌محور، کیفیت یادگیری را افزایش دهند، بهترین الگو برای دیگر همکاران هستند. چنانچه اگر معلمی در یک مدرسه شلوغ بتواند با پنج دقیقه فیلم کوتاه یا یک تجربه عملی نشان دهد که چگونه می‌توان آموزش مؤثر را ادامه داد، تأثیرگذاری آن از هر سخنرانی طولانی بیشتر خواهد بود.

معاون آموزش ابتدایی با تأکید بر اهمیت سه سال نخست دوره ابتدایی، خاطرنشان کرد: ایجاد انگیزه درونی و تعهد حرفه‌ای معلمان، کلید موفقیت در تربیت نسلی توانمند است. این سرمایه‌های ارزشمند در اختیار ما هستند و شایسته است با برنامه‌ریزی و حمایت مستمر، از ظرفیت‌های مردمی نظیر داوطلبان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بهره ببریم.

‌کارگروه ارزیابی معاونان نمونه منتخب استانی، متشکل از نماینده معاونت‌های آموزشی، پرورشی، حراست و ارزیابی، به مدت چهار روز متوالی؛ معاونین برگزیده از ۳۲ استان کشور را مورد سنجش قرار خواهد داد. شرکت‌کنندگان پس از ارائه مستندات عملکردی و دفاع از برنامه‌های خود، گزارش اقداماتشان را ارائه داده و بر اساس معیارهای از پیش تعیین‌شده امتیازدهی می‌شوند.

در پایان این دوره چهار روزه سه نفر به مرحله نیمه نهایی راه می‌یابند که پس از بررسی میدانی اثربخشی طرح‌ها و مستندات ارائه‌شده و تحلیل مستندات توسط تیم ارزیابی، نهایتاً یک نفر به عنوان «معاون برتر کشور» انتخاب خواهد شد. 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار