رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در گفت‌وگو با پانا:

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد برگزار می‌شود/ توسعه مهارت‌های فردی و اجتماعی دانش‌آموزان در اولویت است

تهران (پانا) - رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، از برنامه‌های این سازمان برای ارتقای مهارت‌های اجتماعی و فردی دانش‌آموزان سمپاد در سال جاری و سال آینده خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۳۲۱
لینک کوتاه کپی شد
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد برگزار می‌شود/ توسعه مهارت‌های فردی و اجتماعی دانش‌آموزان در اولویت است

الهام یاوری در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال گذشته گفت: «حدود ۱۰۰ هزار دانش‌آموز در برنامه‌های مختلفی شرکت کردند که هدف آن‌ها تقویت شایستگی‌های متنوع بود. این برنامه‌ها در شش حوزه تربیتی شامل علمی، اعتقادی، ورزشی، هنری، اقتصادی و رسانه‌ای برگزار شد تا دانش‌آموزان برای حضور فعال در جامعه آماده شوند.»

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان همچنین به نیاز دانش‌آموزان سمپاد، به‌ویژه مخترعان و استعدادهای برتر در مناطق کم‌برخوردار، به حمایت‌های بیشتر تاکید کرد و افزود: «با توجه به محدودیت منابع، حمایت مستقیم از دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست، اما تلاش کرده‌ایم با طراحی برنامه‌های هدفمند و ایجاد ارتباط بین دانش‌آموزان و متخصصان، زمینه رشد آن‌ها را فراهم کنیم.»

وی در پایان از برگزاری یک برنامه ویژه در اسفندماه خبر داد و گفت: «در روزهای ۷ و ۸ اسفند، برنامه‌ای جامع و متنوع در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد که فرصت ارزشمندی برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند. این برنامه یک نمایشگاه از دستاوردهای پژوهشی دانش‌آموزان سمپاد است که در آن تازه‌ترین دستاوردهای دانش‌آموزان به معرض نمایش عموم مردم درخواهد آمد.»

وی گفت: «در این نمایشگاه مسئولان بخش‌های مختلف صنعت حضور خواهند یافت و ضمن آشنایی با تحقیقات و پژوهش‌های دانش‌آموزان زمینه‌های حمایت از این نخبگان فراهم خواهد شد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار