وزیر آموزش و پرورش در جلسه رونمایی از سامانه اسکان نوروزی فرهنگیان:

خدمات اسکان فرهنگیان باید در همه سال ارائه شود و تنها مختص ایام نوروز نباشد

تهران (پانا) - سامانه اسکان نوروزی فرهنگیان با حضور وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد و وزیر آموزش و پرورش در این مراسم بر لزوم ارائه خدمات اسکان فرهنگیان در تمام ایام سال تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۴۴۵۹
لینک کوتاه کپی شد
خدمات اسکان فرهنگیان باید در همه سال ارائه شود و تنها مختص ایام نوروز نباشد

علیرضا کاظمی، وزیرآموزش و پرورش در جلسه رونمایی از سامانه اسکان نوروزی که عصر روز شنبه بیست و هفتم بهمن در سالن جلسات این وزارتخانه برگزار شد، با تأکید بر این‌که  سامانه اسکان نوروزی باید خدمات ویژه‌تری نسبت به سال‌های گذشته ارائه دهد، گفت: ضرورت دارد سامانه خانه معلم نیز به این سامانه متصل شود.

وی با تأکید بر ارائه خدمات شایسته فرهنگیان افزود: این اقدامات باید در همه سال ساری و جاری باشد و تنها مختص ایام نوروز نباشد.

کاظمی با تأکید بر این‌که اسکان نوروزی فرهنگیان مسئله مهمی است، بیان کرد: باید در این زمینه تسهیل‌گری صورت گیرد و آن‌گونه که شایسته فرهنگیان عزیز است خدمات ارائه شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار