برنامه‌ریزی سازمان ملی تعلیم‌و‌تربیت کودک برای دستیابی به نرخ پوشش حداقل ‌۷۰‌درصدی‌ در سال آینده

تهران (پانا) - معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اینکه بیش از هفت و نیم میلیون کودک کشور جامعه مخاطب این سازمان هستند، دوره اوان کودکی را خشت اول تعلیم‌وتربیت کودک و زیربنای آینده کشور دانست.

کد مطلب: ۱۵۳۷۰۱۳
لینک کوتاه کپی شد
برنامه‌ریزی سازمان ملی تعلیم‌و‌تربیت کودک برای دستیابی به نرخ پوشش حداقل ‌۷۰‌درصدی‌ در سال آینده

حمیدرضا شیخ‌الاسلام معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در سیزدهمین جلسۀ شورای ستادی برنامه‌ریزی و نظارت تعلیم‌وتربیت کودک، گفت: بیش از هفت و نیم میلیون کودک کشور جامعه مخاطب این سازمان هستند. تمام کودکان از بدو تولد تا ۶ سال تمام، در جامعه مخاطبان سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک قرار دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه در دورۀ اوان کودکی، خانواده نقش اصلی و مستقیم در تعلیم و تربیت کودک دارد، باید اذعان کرد والدین این کودکان را نیز باید به عنوان جمعیت مخاطب این سازمان در نظر گرفت. با این دید، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از یک جامعه آماری بسیار گسترده در سطح کشور بهره‌مند است.

شیخ‌الاسلام با بیان اینکه دوره اوان کودکی خشت اول تعلیم‌وتربیت کودک و زیربنای آینده کشور است، افزود: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک می‌تواند نقشی راهبردی در آینده کشور ایفا کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام‌شده در مدت اخیر، گفت: تاکنون بیش از ۳۱ هزار مجوز تاسیس کودکستان در بخش حقیقی و بیش از ۲۵۰۰ مجوز در بخش حقوقی صادر شده و تلاش بر این است در بازه زمانی یک ساله، مجموع مجوزهای اعطایی برای تاسیس کودکستان به عدد ۴۰ هزار برسد که تحقق این هدف یعنی افزایش نرخ پوشش کودکان در دوره‌های پیش‌دبستانی ۱ و ۲ است.

شیخ‌الاسلام با اشاره به برخی از دلایل افت نرخ پوشش کودکان در دورۀ پیش‌دبستانی، افزود: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در تلاش است تا سال آینده نرخ پوشش حداقل به ۷۰ درصد برسد.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در بخش دیگری از این نشست، با اشاره به مسئله شهریه گفت: در این موضوع مهم، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تلاش می‌کند هم منافع کودکستان‌ها و موسسین تامین شود و هم امکان پرداخت شهریه برای اغلب خانواده‌ها به ویژه خانواده‌های کم‌درآمد فراهم باشد. در واقع، شهریه باید به نحوی تمهید شود که هم منافع موسس و هم منافع کودکان و خانواده‌ها را در بر بگیرد. 

وی افزود: خوشبختانه با بررسی همه شاخص‌ها و اقدامات کارشناسی‌شده و البته تلاش شبانه‌روزی در سازمان، در حال حاضر فرمول شهریه برای هر دو گروه کودکستان‌های حقیقی و حقوقی به نحوی که احتمال خطای نیروی انسانی در آن به صفر رسیده، بارگذاری شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تعیین دیرهنگام شهریه در سال‌های گذشته منجر به اعمال نشدن آن در کودکستان‌ها شده بود، افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده و با توجه به آسیب‌شناسی فرایندهای طی‌شده و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در تلاش است برای سال آینده نهایتاً تا مردادماه پروسه تعیین شهری انجام شود.

 در این نشست محمد جعفری معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، معاونان و مدیران سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و نمایندگان کودکستان‌ها حضور داشتند. 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار