رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور:
مدارس سنگی ناایمن در مسیر زاگرس حتی با یک دانشآموز ساماندهی خواهد شد
هیچ ملک خیری یا وقفی در موضوع مولدسازی قرار نمیگیرد
تهران (پانا) - گردهمایی مشترک هیات مدیره جامعه خیرین مدرسهساز کشور و روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسهساز استانها امروز برگزار شد.
حمیدرضا خانمحمدی در این نشست اظهار داشت: بطن، اصل و اساس نهضت مدرسهسازی ایران، مجامع خیرین مدرسهساز هستند.
معاون وزیر آموزش و پرورش اذعان داشت: به یقین منحصر به فردترین جمع در کشور با نیت پاک الهی و با عشق خدایی همین نشست و گفتوگو با شما خیرین عزیز است.
وی افزود: تلاشها و حمایتهای پدرانه و برادرانه شما خیرین عزیز در خانواده بزرگ مدرسهسازی ایران، دولت را بیش از پیش پای کار نظام تعلیم و تربیت آورد که ان شالله با حمایتهای دولت چهاردهم نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی رو به جلو و در حال انجام است.
این مقام مسئول با بیان اینکه موضوع نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، اساسیترین کار این مجموعه است، گفت: به یقین در کنار مردم و در میان مردم مسائل کاملا قابل حل است.
خانمحمدی با بیان اینکه ما باید در جهت تسریع و تسهیل در فرآیند انجام کار، الگو باشیم، ابراز داشت: ۵۰۰۰ کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی انجام شد که اقدامی شاخص، شایسته و بزرگی در این فرایند است و میتواند مصداق الگویی برای سایر استانها باشد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اهمیت مداخله مردم و مشارکت همگانی در طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، گفت: نشست خیرین با انجمن اولیا و مربیان در جهت حفظ و نگهداری مدارس برگزار شود تا آحاد جامعه در این نهضت بزرگ شریک و سهیم باشند، به عنوان مثال تعمیرات جزیی و شادابسازی مدارس با همت انجمن اولیا مربیان صورت گیرد.
وی با اشاره به توجه ویژه شخص رئیسجمهور به موضوعات آموزش و پرورش به ویژه مساله کمبود مدارس و فضاهای آموزشی ناایمن، عنوان کرد: شخص اول اجرایی کشور در جمع استانداران سراسر کشور این موضوع را مطرح و بر آن تاکید کرد که بخش عمده ناترازیها از مسیر مدرسه حل میشود، به هرحال این فرصتی است که نصیب ما شده است تا بتوانیم بخش بزرگی از مسائل بر زمینمانده را حل کنیم، کم دیدهایم که رئیسجمهوری اینقدر به حوزه تعلیم وتربیت بهخصوص حوزه مدرسهسازی حساس و پیگیر باشد، باید قدر این فرصت را بدانیم.
خانمحمدی با اشاره به آییننامه مالیاتی بند خ ماده ۲۰ یک فرصت بیبدیل و بینظیربوده و در این طرح اولویت اول با ساماندهی و اتمام پروژههای نیمهتمام است، یادآور شد: در مورد طرحهای مشارکتی که حداقل پنجاه درصد (۵۰%) آن بهصورت خیّرساز انجام شده و مابقی آن در تعهد دولت است، چنانچه خیّرین و صاحبان صنایع و بنگاههای اقتصادی طرح را با موافقت دستگاه و سازمان به اتمام برساند، هزینه انجامشده، بهطور صددرصد (۱۰۰%) بهعنوان دیون و اعتبار مالیاتی محسوب میشود.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ، تاکید کرد: هیچ ملک خیری یا وقفی در موضوع مولدسازی قرار نمیگیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مدارس سنگی ناایمن در مسیر زاگرس حتی با یک دانش آموز ساماندهی خواهد شد.
ارسال دیدگاه