معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان:

تحصیل بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو-معلم در ۹۸ پردیس و مرکز/ توسعه کمی و کیفی تربیت معلم نیازمند حمایت و هم‌افزایی است

تهران (پانا) - سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به چالش‌های مربوط به نیروی انسانی و کمبود زیرساخت‌ها، بر لزوم حمایت بیشتر آموزش و پرورش برای تحقق مأموریت تربیت معلمان تراز جمهوری اسلامی تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۳۰۰۲۹
لینک کوتاه کپی شد
تحصیل بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو-معلم در 98 پردیس و مرکز/ توسعه کمی و کیفی تربیت معلم نیازمند حمایت و هم‌افزایی است

مجتبی حیدری‌ در گردهمایی مدیران منابع انسانی آموزش و پرورش، با تشکر از تعامل و همکاری مدیران منابع انسانی دانشگاه‌ها، از ضرورت هم‌افزایی و توجه بیشتر به مأموریت‌های این دانشگاه سخن گفت. وی گفت: تربیت معلمان در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی، در کنار افزایش کمی ظرفیت دانشجویان، از اهداف استراتژیک دانشگاه فرهنگیان است.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان با اشاره به فعالیت ۹۸ پردیس و مراکز آموزش عالی این دانشگاه در سراسر کشور، افزود: در حال حاضر، بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو-معلم و نزدیک به ۷۰ هزار مهارت‌آموز در حال تحصیل در دانشگاه فرهنگیان هستند. این آمار با توجه به امکانات محدود فیزیکی و انسانی، نیازمند تلاش و همکاری مستمر همه ارکان آموزش و پرورش است.

حیدری بر اهمیت حمایت آموزش و پرورش در تأمین نیروی انسانی‌ تاکید کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی یکی از چالش‌های اساسی دانشگاه است. با وجود صدور مجوز استخدام ۶۴۵ نیروی اداری، تنها ۵۴۵ نفر وارد بدنه دانشگاه شده‌اند. همچنین مشکلاتی در جذب و نگهداشت نیروهای مأمور وجود دارد که باید به‌طور جدی پیگیری شود.

وی، رفع مشکل حذف فوق‌العاده‌های شغلی در برخی استان‌ها را یکی از دغدغه‌های مهم کارکنان دانست و افزود: بعضی استان‌ها با نگاه مثبت این مزایا را حذف نکرده‌اند، اما در برخی دیگر این حقوق از نیروهای مأمور گرفته شده است. این مسئله انگیزه و توان نیروها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه فرهنگیان همچنین خواستار بازنگری در روند صدور کد مستخدم برای نیروهای مأمور شد و گفت: عدم تعریف کد مستخدم برای این همکاران، انتقال و استمرار مأموریت آن‌ها را با مشکلاتی مواجه کرده است. باید کمیته‌ای برای رفع این موانع تشکیل شود تا بتوان از ظرفیت این نیروها بهره بیشتری برد.

حیدری در پایان به ضرورت تخصیص بودجه مناسب به دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از منابع مالی دانشگاه از درآمدهای اختصاصی تأمین می‌شود. در آستانه پایان سال مالی، نیازمند توجه جدی‌تر مسئولین مالی به این مسئله هستیم تا بتوانیم فعالیت‌های آموزشی و تربیتی دانشگاه را به شکل مؤثرتری ادامه دهیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار