جمعآوری مدارس کانکسی استان فارس تا یک ماه آینده/ عملیات ساماندهی ۲۲۲ مدرسه سنگی آغاز شد
تهران (پانا) - جلسه کارگروه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی فارس با حضور مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش وپرورش، نمایندگان بنیاد علوی و بسیج برگزار شد.
محمدخلیل خرد، مدیرکل نوسازی مدارس فارس در این جلسه طی گزارشی از عملکرد این دستگاه اجرایی گفت: در مهرماه ۱۲۶ باب مدرسه با بیش از ۴۶۰ کلاس درس با اعتباری بالغ بر ۸۶۰ میلیارد تومان تحویل دانشآموزان شده و در قالب طرح شهیدعجمیان نیز ۶۱۸مدرسه شادابسازی شدند و ۹۰ هزار متر مربع ایزوگام و بیش از ۱۴۰ هزار مترمربع آسفالت در پشت بام و محوطه مدارس اجرا شده است.
وی با قرائت بخشنامه ریاست جمهوری در راستای محرومیتزدایی آموزشی از مدارس سراسر کشور با رویکرد بسیجی به منظور تقویت مدارس دولتی طی یکسال آینده افزود: نکته حائز اهمیت در این دستورالعمل دخیل بودن تمام مسئولان کشور از صدر تا پایین در راستای نهضت محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی بسیج است، تا این امر محقق شود.
مدیرکل نوسازی مدارس فارس به طرح ۶گانه محرومیتزدایی از پیکره فضاهای آموزشی اشاره کرد و گفت: جمعآوری مدارس کانکسی در قالب طرح شهید پناهی (که تا یک ماه آینده جمع آوری میشوند)، ساماندهی مدارس سنگی ناایمن، ساماندهی کلاسهای درس با تراکم بیش از ۳۵ نفر، توسعه سرانه فضاهای ورزشی با مساحت کمتر از ۳ مترمربع، تکمیل پروژهای نیمه تمام و در نهایت تخریب و بازسازی مدارس قدیمی و فرسوده مواردی است که در راستای محرومیتزدایی از سوی ریاست جمهوری مورد نظر بوده که ما در فارس با ۵مورد آن مواجه هستیم که باید برای رفع آنها اقدام کنیم.
خرد در خصوص طرح جمع آوری مدارس کانکسی افزود: در سطح استان بالغ بر ۸۲ مدرسه کانکسی داشتیم که بدون کمترین اعتبار دولتی جمعآوری شد که ۵۷ پروژه آن از سوی بنیاد خیریه ابراهیمی و مابقی آن از طرف بنیاد برکت و سایر اعتبارات اجرا شد و ما بزودی جشن برچیده شدن مدارس کانکسی مستقل با بیش از ۱۰ دانشآموز را خواهیم گرفت.
وی در ادامه برچیده شدن مدارس سنگی را نیز اولویت بعد از مدارس کانکسی که هدف از برگزاری این جلسه است دانست و افزود: حدود ۲۲۲ مدرسه سنگی در استان داریم که اولویت اول آن ۱۲۵ باب مدرسه ناایمن با ظرفیت ۵۵۰ کلاس درس در قالب طرح شهید سرایداران هست که مقدمات آن در دولت شهید رییسی انجام گرفت، که تفاهمنامه آنهم امضا شد و مقرر بود از اعتبارات محرومیتزدایی که در اختیار سپاه هست صورت گیرد، اما با تغییراتی که در دولت رخ داد رویکرد دکتر پزشکیان بر انجام آن از سوی گروههای مردمی و جهای قرار گرفت.
مدیرکل نوسازی مدارس با اشاره به پراکندگی مدارس سنگی در سطح استان گفت: محل و مکان آنها تعیین و تصاویر و نقشهها مهیا شده، تعدادی از آنها در مناطق شهری و برخی در مراکز روستایی و صعب العبور هستند، که باید همه آنها برحسب اولویت شروع شوند که برای تحقق این کار نقشها و محاسباتی که انجام شده بهازای هر پروژه حدود ۸۰۰ نفرساعت وقت صرف آن خواهد شد. همه ظرفیتها اعم از فرمانداران، بسیج، گروهای جهادی و مردمی و افراد با مسئولیتهای اجتماعی برای عملیاتی شدن این طرح پای کار خواهند بود.
براساس تاکید رئیس جمهور نهضت تحولی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور در اولویت دولت چهاردهم قرار گرفته و پیش بینی میشود در مرحله نخست تمامی مدارس سنگی ناایمن در سراسر کشور ساماندهی شوند.
ارسال دیدگاه