معاون فنی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور تشریح کرد:

جزئیات همکاری ‌سازمان نوسازی مدارس کشور با برنامه‌ اسکان بشر سازمان ملل درباره تاب‌آوری فضاهای آموزشی

تهران (پانا) - نشست بررسی وضعیت تاب‌آوری مدارس با حضور افشین کلانتری مدیر دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران و مجید عبدالهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۲۴۵۴۰
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات همکاری ‌سازمان نوسازی مدارس کشور با برنامه‌ اسکان بشر سازمان ملل درباره تاب‌آوری فضاهای آموزشی

‌مجید عبدالهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور در این نشست اظهار داشت: در اوایل شهریور ‌سال جاری در زمینه‌ استفاده از ظرفیت‌ها و دانش فنی موجود در کشورهای مختلف به سازمان نوسازی مدارس کشور پیشنهادی واصل شد، این پیشنهاد پس از بررسی ابعاد و جنبه‌های فنی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت به تایید برنامه‌ اسکان بشر ملل متحد رسید.

وی با اشاره به همکاری مشترک این سازمان با برنامه‌ اسکان بشر سازمان ملل متحد در زمینه‌ بهبود تاب‌آوری مدارس و فضاهای آموزشی کشور، اظهار داشت: زمینه همکاری مشترک این فرصت را فراهم کرده است که ابعاد و جنبه‌های پیشنهادها، مورد بررسی‌های فنی و تحقیقاتی قرار بگیرد.

عبدالهی با اشاره به اینکه این برنامه آینده توسعه شهری در  دنیا را رصد می‌کند، افزود: هدف انتقال تجربیات بنگاه‌های موفق به کشورهای مختلف است که گام اول آن در ایران برنامه اسکان بشر در زمینه بهبود تاب‌آوری بیمارستان‌ها تحت عنوان پروژه «به تاب» با همکاری وزارت راه و شهرسازی در دستور‌کار قرار گرفته که مراحل پایانی را طی می‌کند.

وی خاطر‌نشان کرد: گام دوم این برنامه بهبود تاب‌آوری مدارس و فضاهای آموزشی کشور است که می‌توان این پروژه را به نام «به تام» نامگذاری کرد.

عبدالهی با اشاره به اینکه برنامه اسکان بشر ملل متحد با تمرکز بر تجربه‌ زلزله‌ کاشمر مطالعات و اقداماتی را آغاز کرده است، افزود: طبق این برنامه تلاش می‌شود که آسیب‌های ناشی از زلزله کاشمر مورد بحث و کنکاش علمی و تحقیقاتی قرار گیرد و ریسک بلایا کاهش یابد، تا به الگوها و راهنماهای عمل یکسان دست پیدا کنیم که قابلیت تسری به سایر بخش‌های کشور در صورت وقوع زلزله و رخدادهایی از این دست را داشته باشد.

معاون فنی و نظارت سازمان با اشاره به هماهنگی صورت گرفته  با اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی به‌منظور تکمیل این طرح پیشنهادی، ابراز کرد: امیدواریم با تکمیل این پروژه به گام‌های موثری در حوزه‌‌ الگوسازی برخی از تجارب موفق در زمینه مقابله با حوادث و بلایا به‌ویژه زلزله برداشته شود که در راستای یکی از سیاست‌های کلیدی سازمان در ارتباطات بین‌المللی و انتقال تجربیات با نهادهای تاثیرگذار در حوزه‌های مختلف هست تا انشالله تجربه‌ موفقی را برای کشور به ارمغان آورد.

عبدالهی بیان داشت: ‌آن‌چه در این توافقنامه و مفاد همکاری و برنامه‌ی مشترک مد نظر هست بحث انتقال دانش فنی، بررسی ابعاد جنبه‌های آسیب‌های ناشی از زلزله در ساختار سازه‌ای مدارس آسیب دیده در زلزله‌‌ کاشمر و سایر موارد از قبیل برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک‌ و تهیه‌ خطوط راهنما و مجموعه‌‌ دستاوردهایی است که قابلیت تبدیل شدن به یک الگو را داشته باشد.

وی با اشاره به توجه ویژه به مبحث مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست در این برنامه، یاد‌آور شد: در این پروژه تلاش خواهد شد علاوه بر استفاده از قاعده‌های مربوط به محیط زیست، انرژی، ذخیره و تصفیه آب، کاهش پسماند، این موارد در مدرسه با تمرکز بر آموزش دانش‌آموزان آموزش مدیران و سایر دست‌اندرکاران مورد بررسی قرار گیرد.

معاون فنی سازمان نوسازی مدارس کشور بیان داشت: امیدواریم این مجموعه برنامه‌ فرصت مغتنمی را  برای همراهی و همکاری‌های بین‌المللی در حوزه‌های تجربیات جهانی و انتقال دانش به ایران فراهم آورد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار