رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور خبر داد:

کمبود بیش از ۲۰ هزار مدرسه در سطح کشور‌

تهران (پانا) - رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار مدرسه در سطح کشور کم داریم‌، گفت وجود بیش از ‌۴۰ دانش‌آموز در یک کلاس درس‌، دو شیفته بودن مدارس‌‌ از جمله مواردی است که می‌بایست با همت خیرین در جهت عدالت آموزشی مرتفع شود.

کد مطلب: ۱۵۱۶۷۸۴
لینک کوتاه کپی شد
کمبود بیش از 20 هزار مدرسه در سطح کشور‌

‌سخنگوی دولت و رئیس کمیسیون بانوان جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور: جامعه خیرین مدرسه‌ساز از ظرفیت بانوان‌ در این راه مقدس بیشتر استفاده کند.

‌سخنگوی دولت با بیان اینکه آن‌چه مدرسه‌سازی را مقدس می‌کند ساخت بنا نیست‌، بلکه فرهنگ‌سازی است که این مکان را ارزشمند می‌کند، خطاب به اعضای جامعه خیرین مدرسه‌ساز گفت حتما از ظرفیت بانوان سفیر مدرسه‌ساز ‌استفاده کنید.

‌دومین نشست هماهنگی برگزاری «همایش برابری فرصت‌های آموزشی برای دانش‌آموزان استثنایی کشور» صبح امروز شنبه ۱۹ آبان‌ماه سال جاری در محل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ‌با حضور سخنگوی دولت برگزار شد.

فاطمه مهاجرانی ‌در این نشست اظهار کرد: من جامعه خیرین را خانه خود می‌دانم  و فکر نمی‌کنم با رفتن به جای دولتی بتوانم از آن فاصله بگیرم.

وی بیان کرد: مهربانی‌ها‌، دگر‌دوستی‌ها، بخشندگی‌ها را در این مکان دیدم و هیچ منتی ندارم که در اینجا هستم‌. از شما تشکر می‌کنم فرصت خدمت به جامعه خیرین را به من ‌دادید.

‌سخنگوی دولت و رئیس کمیسیون بانوان جامعه خیرین مدرسه‌ساز در ادامه با اشاره به اینکه ‌آقای سالار قاسمی به‌عنوان رئیس سازمان استثنایی منصوب شدند، گفت: این امر فرصت خوبی است تا تعامل بین دستگاها برگزار شود.

‌مهاجرانی اضافه کرد: آن‌چه مدرسه‌سازی را مقدس می‌کند ساخت بنا نیست‌، فرهنگ‌سازی است که این مکان را ارزشمند می‌کند. حتما از ظرفیت بانوان سفیر مدرسه‌ساز از جمله خانم پوران درخشنده استفاده کنیم‌.

وی خطاب به خانم خدیجه نیزاری رئیس شورای بانوان سازمان نوسازی مدارس کشور بیان کرد: شما پیشکسوت این حوزه هستید‌. برگزاری جلسات متعدد کمیسیون بانوان با حضور اعضای بیشتر‌، استفاده از سلبریتی‌ها‌، پزشکان و ... بدنه اجتماعی کمیسیون بانوان را گسترش ‌می‌دهد‌ تا سرمایه اجتماعی حفظ شود‌.

وی گفت: انشاالله این همایش در نیمه دوم آذرماه با حضور اعضا و خیرین برگزار خواهد شد.

‌در ادامه این نشست اعضای کارگروه در‌خصوص رویکردها و نحوه تشکیل کارگروه‌های تخصصی و تشریح دستاوردهای اولین همایش برابری فرصت‌های آموزشی برای دانش‌‌آموزان استثنایی کشور به بحث وتبادل نظر پرداختند.

‌ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور‌ ضمن خیر مقدم به اعضای کمیسیون بانوان گفت: خانم مهاجرانی در مقامی که هستند که می‌توانند با همراهی رئیس‌جمهور‌ دکتر پزشکیان کمک زیادی به این ایران‌ کنند‌.

وی ادامه داد: خانم‌ها‌ی زیادی مدرسه ساختند و عده‌ای هستند که مشوق همسران‌شان در امر مدرسه‌سازی بودند. بنابراین می‌توان به جرات گفت ۹۰ درصد مدارس ما با کمک و همت بانوان ساخته شده است‌.

وی به وجود ۵۰۰ هزار دانش‌آموز افغانی در کشور اشاره کرد و گفت‌: ‌اگر فرصت تحصیل را برای آن‌ها فراهم نکنیم در آینده دچار مشکلات عدیده‌ای خواهیم شد.

‌قفلی خاطر‌نشان کرد: وجود بیش از ‌۴۰ دانش‌آموز  در یک کلاس درس‌، دو شیفته بودن مدارس‌‌ از جمله مواردی است که می‌بایست با همت خیرین در جهت عدالت آموزشی مرتفع شود.

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: بیش از ۲۰ هزار مدرسه در سطح کشور کم داریم‌. هیچ چیز نزد خداوند با اهمیت‌تر از ساخت فضاهای آموزشی و فرصت تحصیل برای همه دانش‌آموزان  نیست‌.

‌‌خدیجه نیزاری رئیس شورای بانوان سازمان نوسازی مدارس کشور نیز خطاب به دکتر مهاجرانی اظهار داشت‌: ‌امیدوارم با نفوذی که دارید بتوانید شرایط را برای همه مساعد کنید‌. ما می‌دانیم در اسلام تبعیض نژادی و جنسیتی وجود ندارد. خوشحالم بانوان در عرصه مدرسه‌سازی گام برمی‌دارند.

‌زهرا گیتی‌نژاد ‌نیز ‌ضمن خیر مقدم به میهمانان تصریح کرد‌: بانوان باید خود را باور داشته باشند. ما از نوسازی می‌خواهیم‌، مدارس بالای سه کلاسه را برای دانش‌آموزان جسمی و حرکتی‌، مناسب‌سازی کنند  که از آن جمله می‌توان به توجه به سرویس‌های بهداشتی و گذاشتن رمپ اشاره کرد‌.

‌محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور ‌نیز در ادامه ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) اظهار داشت‌: اگر ایشان نبود پیام اسلام منتقل نمی‌شد.

وی تصریح کرد: ششم آذرماه سالروز ولادت خیر نیک‌اندیش مرحوم آقای سلیمی آشتیانی است و قرار است در این خصوص مراسمی برگزار شود و از کتاب ایشان رونمایی شود.

مدیر‌عامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور ادامه داد: خانم دکتر مهاجرانی با وجود دغدغه‌هایی فراوان در دولت، همچنان در عرصه مدرسه‌سازی فعال هستند و معتقدند که نماینده جامعه خیرین مدرسه‌ساز در دولت هستند‌.

وی به اهدای نشان سفیر مدرسه‌سازی به آقایان حمید استیلی‌، حسین شمس و حسن روشن‌، در همایش کارکنان سازمان نوسازی اشاره کرد و گفت‌: توجه ویژه وزیر آموزش و پرورش به جایگاه خیرین قابل تقدیر و ستایش است‌.

مجید عبداللهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه اظهار داشت‌: بسیار خوشحالم که خانم دکتر مهاجرانی همچنان همانند گذشته حضور فعال در عرصه مدرسه‌سازی و جامعه خیرین دارند‌.

وی با اشاره به اینکه ‌یکی از برنامه‌های جدی دولت بحث عدالت آموزشی است گفت‌: استفاده از ظرفیت بانوان در حوزه مدرسه‌سازی می‌تواند ما را رسیدن اهداف یاری کند.

‌عبداللهی به پیگیری اسناد بالا دستی اشاره کرد و افزود‌: در قانون حمایت از حقوق معلولین اجرای آیین‌نامه اجرایی ماده ۳ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت‌، اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش، نقشه راه اجرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی‌، در حوزه معلولین را ‌دنبال می‌کنیم که انشاالله با همت شما به نتیجه برسد‌.

وی اظهار داشت‌: ارائه الگوهای تشویقی با محوریت خیرین حقیقی و حقوقی‌، ارائه الگو‌های تجویزی متشکل از برنامه عملیاتی بر مبنای نقشه راه اجرایی سند تحول‌، شناسایی مدارس هدف و تشخیص نیازها‌، اولویت مدارس و مناطق‌، تامین منابع مالی‌، تهیه برنامه اجرایی عملیاتی‌، ارائه گزارشات دوره‌ای و منظم از جمله برنامه‌های عملیاتی است که با کمک ارگان‌های مرتبط می‌توان کار اجرایی آن انجام شود‌.

وی در ادامه آماری از تعداد مدارس مناسب‌سازی شده برای معلولین و تعداد مدارس در دست ساخت با نیازهای ویژه جدید‌الاحداث را ارائه داد‌.

‌معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور  در پایان گفت‌: امروز در تمامی مدارس بالای ۶ کلاس مناسب‌سازی برای معلولین انجام می‌شود که انشاالله این امر را در خصوص مدارس سه کلاسه نیز اجرایی خواهیم کرد‌.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار