رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش:

قدرت نفوذ رسانه در مناسبات اجتماعی و نقش آن در گردش اطلاعات غیرقابل کتمان است

تهران (پانا)- رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: قدرت نفوذ رسانه در مناسبات اجتماعی و نقش آن در گردش اطلاعات غیرقابل کتمان است.

کد مطلب: ۱۵۱۶۶۱۰
لینک کوتاه کپی شد
قدرت نفوذ رسانه در مناسبات اجتماعی و نقش آن در گردش اطلاعات غیرقابل کتمان است

حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور ضمن اشاره به پیچیدگی ها و حساسیت های مسائل آموزش و پرورش و تغییرات جدی در شیوه های گردش اطلاعات در جامعه، گفت: قدرت نفوذ رسانه در مناسبات اجتماعی و نقش آن در جریان سازی و گردش اطلاعات در جامعه بی نظیر و غیرقابل کتمان است و این امر می تواند هم فرصت و هم تهدید باشد.

صادقی با اذعان به این که آموزش و پرورش؛ بزرگ ترین دستگاه اجرایی و تنها نهادی است که کوچک ترین تصمیمات، برنامه ها و فعالیت های آن، بیشترین بازتاب و تأثیرگذاری را در افکار عمومی جامعه از خود بر جای می گذارد، گفت: حساسیت جایگاه روابط عمومی و اهمیت تصمیمات این حوزه به قدری است که لحظه ای تعلل در آن، تبعات جبران ناپذیری را به دستگاه تحمیل می کند. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ضمن تشریح سیاست های رسانه ای مرکز در دوره جدید فعالیت خود گفت: «سرعت»، «صحت»، «دقت» و «تعهد توأم با اعتمادسازی» راهبردی ترین رویکرد مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش است.

وی در ادامه چشم انداز روابط عمومی را ایجاد «روابط عمومی کارآمد و اثربخش» دانست و افزود: روابط عمومی، توسعه و تعالی سازمان و مخاطبان را توأمان می خواهد و پیشرفت، توسعه و تعالی آموزش و پرورش زمانی محقق می شود که روابط عمومی آن کارآمد و اثربخش باشد. 

صادقی روابط عمومی راهبردمحور، پژوهش محور و فآیند مدار را از دیگر ویژگی های روابط عمومی اثربخش برشمرد و افزود: از مأموریت های مهم مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت اموزش و پرورش، بکار گیری نگاه آینده پژوهانه، بکارگیری روش های نوین ارتباطی، جلب مشارکت مخاطبان و تعامل سازنده با اصحاب رسانه به منظور ایجاد گفتمان تحول در آموزش و پرورش و اعتلا و ارتقای نظام تعلیم و تربیت است.

 عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش در بخش پایانی سخنان خود، احیای استودیو مرکز با ضبط بیش از ۱۵ برنامه در مناسبت ها و رویدادهای مختلف فرهنگی، آموزشی و تربیتی؛ رصد، پایش و ارائه گزارش اخبار مکتوب حوزه نظام تعلیم و تربیت به صورت روزانه؛ تولید گزارش های چندرسانه ای هفتگی از اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش و رصد و پایش اخبار خوب و امیدبخش ارائه هفتگی آن در قالب اینفوگرافی و ارائه به مخاطبان؛ تغییر رویکرد انفعالی به روابط عمومی فعال در پاسخ گویی به مخاطبان با هدف کاهش فاصله صف و ستاد و مداخله در امور فوریت ها و چالش های پیش رو به منظور پیشگیری از بحران و... را از اقدامات تحولی این مرکز برشمرد.

وی در پایان با اشاره به ضرورت ایجاد فضایی به دور از تشویش و نگرانی و ترویج رویکرد تفکّر نقّادانه و اثربخش در کشور، بر تقویت جریان سازی رسانه ای و استفاده حداکثری از ظرفیت های فضای رسانه ای کشور و بازتاب سریع و صحیح اخبار و رویدادهای آموزش و پرورش تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار