جانشین فرمانده سپاه پاسداران در جمع دانشآموزان اعزامی به دیدار با رهبری:
دانشآموزان موثرترین افراد در انقلاب اسلامی بودند و هستند
تهران (پانا) - جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با دانشآموزان که عازم دیدار با رهبری هستند، ضمن تشریح شور و شوق دانشآموزان در دیدار با رهبری آنها را موثرترین افراد در انقلاب اسلامی دانست.
سردار علی فدوی امشب در جمع دانشآموزانی که عازم دیدار با رهبری هستند حضور پیدا کرد و گفت: شور و حالی که در بین دانشآموزان است میتواند تا آخر عمرتان، به شرط اینکه خودتان بخواهید، باقی بماند؛ چون شور و حالی که دانشآموز دارد متفاوت از همه سنهایی است که قبل و بعد آن وجود دارد و این مسئله بسیار خوب است.
وی افزود: در سالهای شروع نهضت اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بطور کلی از سال ۵۷ تا الان، شاید در طول تاریخ این روالی که دانشآموز ما داشته، هیچ کسی و هیچ تاریخی نداشته است؛ دانشآموزان ما در نهضت انقلاب اسلامی و قبل از انقلاب بسیار سهیم بودند؛ من در زمان انقلاب دانشآموز بودم و همه دانشآموزان در تمام تظاهراتی که در شهرها برقرار میشد، صف اول و پایه اصلی بودند. در پیروزی انقلاب اسلامی دانشآموزان نقش اساسی داشتند؛ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز خبیثان عالم به سرکردگی آمریکا، دعوا را از اول با ما شروع کردند؛ از روز اول بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سحر روز ۱۳۵۷/۱۱/۲۴ در کردستان، عوامل آمریکا مستقیم با اسلحه به ما، به انقلاب حمله کردند.
فدوی گفت: از آن روز تا به الان جنگ و دعوا ادامه داشته است؛ از همان روزها دانشآموزان نقش داشتند، در غائله کردستان تعداد زیادی از عزیزان بسیجی که همراه با پاسداران به کردستان رفتند و کسانی که با ضد انقلابی که تحت فرماندهی آمریکاییها بودند مقابله کردند، دانشآموزان بودند. زمانی که جنگ تحمیلی شروع شد، دانشآموزان ما بینظیر بودند؛ یعنی تک تک شما جوانان و نوجوانان میتوانید به وضعیتی که دانشآموزان در زمان جنگ داشتند، تا آیندههای دور افتخار کنید و به خودتان ببالید که دانشآموز هستید و آن دانشآموزان افتخار در جنگ تحمیلی دوران آفریدند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران در ادامه اظهار کرد: تعداد شهدای دانشآموز در جنگ تحمیلی خیلی قابل توجه است، کجای عالم دانشآموزها توانستند این افتخاری را که دانشآموزان ما در انقلاب اسلامی به دست آوردند را به دست بیاورند؟ دانشآموزان ما در آن دوران بینظیر بودند، یک بار حضرت امام (قدس الله نفس زکیه) فرمودند که یک نفر رهبر ما است و او شهید دانشآموز محمدحسین فهمیده است. البته حضرت امام این مطلب را یک بار برای آقایان و سه بار راجع به بانوان ما گفتند، بدین صورت که یک بار خطاب به خانمهای چهارمردان قم گفتند، دفعه دوم خطاب به خانمهای قم گفتند و دفعه سوم خطاب به خانمهای کل کشور گفتند.
وی گفت: این خیلی مهم است که شهید محمدحسین فهمیده در سن دانشآموزی بهقدری به مراتب بالا رسیدند که حضرت امام (قدس الله نفس زکیه) فرمودند که رهبر ما آن جوان سیزده ساله بود. میدانید که در طول تاریخ شیعه و اسلام، حضرت امام مثل ندارد و اصلا قابل مقایسه با هیچکس نیست؛ امام بیش از چهل سال در درون خود زحمت زیادی کشید و در سال ۴۲ بروز داد و انقلاب نهضت اسلامی را برپا کرد، در سال ۵۷ به پیروزی رساند، ۱۰ سال آن را استحکام بخشید و همینطور ادامه دارد تا انشاءالله پرچم انقلاب اسلامی به دست صاحب اصلی خود داده شود.
فدوی عنوان کرد: حضرت امام میگویند که جوان سیزده ساله رهبر ما است، یعنی حد شما این است که میتوانید به مرتبهای برسید که یکی مثل امام بگویند آن جوان ۱۳ ساله رهبر ما است. این مسئله نیز موکول به یک زمان خاص یا یک فرد خاص نیست، تا وقتی یکی مثل شهید فهمیده آن کار را انجام داد این روال در حوادث مختلف اعم از جنگ میتواند ادامه داشته باشد، مهم این است که ما به تکالیف خود عمل کنیم اما ابتدا باید واقف باشیم که تکلیفمان چیست و سپس مصر باشیم تا به تکالیفمان عمل کنیم.
فدوی ادامه داد: اگه این دو مرحله را که مربوط به ما است، انجام بدهیم بقیه آن با خداست، باتوجه به آیه قرآن، خدا میگوید که اگر شما تکالیف را انجام دهید من نمیگذارم در هیچ شرایطی به بنبست برسید و روزی را از جایی به شما میرسانم که حتی ذهنتان به آنجا خطور هم نمیکرد. مهم این است که انسان بخواهد و اراده کند که در این روال قرار بگیرد، خداراشکر یکی از عنایتهای انقلاب اسلامی و حضرت امام (قدس الله نفس زکیه) تشکیل بسیج است؛ تشکیل بسیج شرایطی را فراهم کرد که همه اقشار از جمله دانشآموزان بتوانند تا آنجایی که میتوانند در همه زمینهای بالا بروند.
در ادامه این مراسم محمدحسین پورثانی، معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش به همه کسانی که در این محفل جمع شده و آماده دیدار با رهبر معظم انقلاب بودند خیرمقدم گفت و از همه کسانی که در برگزاری این برنامه کمک کردند تشکر و قدردانی کرد. در پایان حاج حسین یکتا نیز به روایتگری با موضوع جهاد دانشآموزان پرداخت.
ارسال دیدگاه