وزیر آموزش و پرورش همزمان با صدور فرمان شروع انتخابات دانش‌آموزی:

انتخابات شوراهای دانش‌‌آموزی تمرین دموکراسی و یک موقعیت موثر تربیتی است

تهران (پانا)‌ - بیست‌و‌هفتمین دوره انتخابات شوراهای دانش‌آموزی صبح امروز شنبه ‌۱۲ آبان ۱۴۰۳ در مدارس سراسر کشور با شعار محوری «شورای دانش‌آموزی برای ایران برای مدرسه» در مدارس سراسر کشور و به‌صورت نمادین در تهران با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاون پرورشی و فرهنگی در دبیرستان پسرانه آزادگان برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۱۴۲۸۳
لینک کوتاه کپی شد
انتخابات شوراهای دانش‌‌آموزی تمرین دموکراسی و یک موقعیت موثر تربیتی است

علیرضا کاظمی صبح امروز ضمن صدور فرمان آغاز انتخابات بیست‌وهفتمین دوره شوراهای دانش‌آموزی در سراسر کشور، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به ویژه دانش‌آموزان و معلمان شهید، اظهار کرد: آموزش و پرورش نشان داده که همیشه در عرصه‌های مختلف انقلاب از پیروزی انقلاب و رویارویی با رژیم طاغوت پهلوی که شجاعت دانش‌آموزان در برابر این رژیم ماندگار شد و بعد جبهه جنگ و امروز هم، دانش‌آموزان همیشه حضور تاثیرگذار داشتند و هیچ‌قشری هم مانند دانش‌آموزان اینگونه در صحنه نبوده است. نسل جوان ظلم‌ستیز و عدالت‌جویی که همیشه در میدان و گوش به فرمان رهبر انقلاب است.

وی ادامه داد: امروز جمع کثیری از دانش‌آموزان با مولا و مقتدای خودشان دیدار می‌کنند. رهنمودهای ایشان نقشه راه حرکت دانش‌‌آموزان در سال جدید را ترسیم می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: فردا ۱۳ آبان را داریم که نمایش باشکوه و پرشور دانش‌آموزان در مقابل ظلم و استکبار جهانی به‌ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب و کودک کش و ضحاک و بی‌رحم اسراییل است. دانش‌‌آموزان همیشه در میدان فردا نیز خواهند آمد و حمایت و کمک‌های خود را از مردم مظلوم غزه و لبنان به‌ویژه دانش‌آموزان دریغ نخواهند کرد. لذا از تمام کسانی که امروز صدای من را می‌شنوند تقاضا دارم سازماندهی شده، با همراهی مدیران و معلمان در این راهپیمایی باشکوه حضور پیدا کنیم. این حداقل کاری است که می‌توانیم در رویارویی با دنیای استکبار انجام دهیم و حمایت خود را از میدان‌داران جبهه مقاومت اعلام کنیم.‌

کاظمی به انتخابات شوراهای دانش‌‌آموزی اشاره کرد و گفت: امروز انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در کل کشور شکل می‌گیرد. شوراهای دانش‌آموزی نماد تمرین دموکراسی در سطح کشور است و یک اقدام بسیار ارزشمندی است که امسال ۲۷مین دوره آن در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: ما در مدرسه در کنار تحصیل علم مکلفیم به‌عنوان دانش‌آموز خود را برای یک زندگی خوب و مسالمت‌آمیز در سطح جامعه آماده کنیم و معلمان و مدیران هم باید آماده باشند با این رویکرد، فضای تعلیم و تربیت را مدیریت کنند. اینگونه نیست که تمام هم و غم ما صرفا آموزش باشد و بس، بلکه ما در کنار آن موظفیم دانش‌آموزان خود را برای داشتن یک زندگی خوب در جامعه آماده کنیم و این نیازمند ایجاد زمینه و موقعیت تربیتی برای دانش‌آموزان است و یکی از آنها همین انتخابات است.

وی با بیان اینکه نظر ما به این انتخابات یک رویکرد تربیتی است، گفت: ما در وهله اول با دانش‌‌آموزان تمرین می‌کنیم که می‌توانیم در اداره امور یک مجموعه اثرگذار باشیم، می‌توانیم نظرات و پیشنهادات خود را به مسئولین منتقل کنیم، یاد می‌گیریم به همدیگر مشورت دهیم، به دیگران مشورت دهیم و یاد می‌گیریم چگونه تصمیم‌گیری کنیم. دانش‌آموز‌ی که خود را در معرض انتخاب دیگران قرار می‌دهد یاد می‌گیرد درباره چی، چگونه صحبت کند، عزت نفس و اعتماد به نفس، مهارت‌های ارتباطی او ارتقا می‌یابد، یاد می‌گیرد چگونه نقد کند، فکر کند و چگونه به تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کمک کند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این کار بسیار بزرگ را کوچک نشماریم. از مدیران سراسر کشور میخواهم زمینه حضور موثر دانش‌آموزان در فرآیندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و مشارکت در زمینه‌های مختلف برای دانش‌آموزان فراهم کنند. 

 وی در ادامه تاکید کرد: دانش‌آموزان عضو شورا حتما باید در مراسم‌های مختلف حضور داشته باشند. این مهمترین دستاوردهای تربیتی انتخابات شوراهای دانش‌‌آموزی در سراسر کشور است. ما به ۱۳ آبان و روز ملی استکبارستیزی همین نگاه تربیتی را داریم. یعنی این روز علاوه بر اینکه روز نمایش حضور مقتدرانه دانش‌آموزان در عرصه استکبارستیزی است، یک فرصت تربیتی بی‌نظیر است تا روحیه استکبارستیزی را در دانش‌‌آموزان زنده نگه داریم و به آن‌ها این را بگوییم که می‌توانید در همه عرصه‌ها موثر باشید. این روز، روز آشنایی با عملکرد آمریکای جنایتکار است، با عملکرد رژیم غاصب صهیونیستی است. امروز روز فریاد زدن به نمایندگی از کودکان مظلوم غزه و لبنان از طرف دانش‌‌آموزان ایران است و امروز و فردا صدای دانش‌‌آموزان مظلوم غزه و لبنان خواهیم بود. امیدواریم همینطور که در عرصه آموزشی و تربیتی تلاش می‌کنیم در عرصه مسئولیت‌های اجتماعی هم و نیازهای تربیتی هم خودمان توجه کنیم و همه معلمان و‌ مدیران مدارس ما به این مهم توجه کنند و زمینه مشارکت موثر دانش‌‌آموزان را در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دانش‌آموزان را در مدرسه و جامعه مهیا کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار