رئیس سازمان نوسازی‌ مدارس تاکید کرد؛

کارگروه مشترک همکاری و ‌امضای تفاهم‌نامه ‌سازمان نوسازی مدارس با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح تشکیل شود

ساماندهی فضاهای شهری در سایه مکان‌یابی مناسب فضاهای آموزشی

تهران (پانا) - معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از دستاوردهای سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بازدید کرد.

کد مطلب: ۱۵۱۳۷۰۵
لینک کوتاه کپی شد
کارگروه مشترک همکاری و ‌امضای تفاهم‌نامه ‌سازمان نوسازی مدارس با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح تشکیل شود

به گزارش ‌روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ حمیدرضا خان‌محمدی در این بازدید، ضمن تقدیر از حدود یک قرن خدمات این مرکز در امور مختلف مرتبط با نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی اظهار کرد: موضوع مکان‌یابی فضاهای آموزشی نیز به عنوان گامی مهم در برقراری عدالت آموزشی و ارتقای بهره‌وری در وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور مورد تاکید و توجه است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: در این راستا دست‌یابی به اطلاعات دقیق در خصوص وضعیت مناطق مختلف به لحاظ داده‌های مکانی و زمین شناختی، لایه‌های اطلاعاتی، آمایش سرزمینی و جمعیت برای تعیین محل احداث و توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی بسیار حائز اهمیت است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مکان‌یابی مناسب فضاهای آموزشی منجر به ساماندهی فضاهای شهری می‌شود، تصریح کرد: هر یک از کاربری‌های آموزشی در فرآیند برنامه‌ریزی کاربری اراضی شهری، بعد از تعیین حوزه عملکردی در سلسله مراتب تقسیمات کالبدی شهری با رعایت سایر ضوابط و معیارها، مکان‌یابی و طراحی می‌شوند.

خان‌محمدی در پایان با اشاره به اینکه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح می‌تواند شریک راهبردی نوسازی مدارس در اجرایی سازی سند تحول باشد، خاطر‌نشان کرد: با توجه به اقدامات فاخر سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در تولید داده‌های مکانی مرتبط با راهکار ۲-۲۱ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با تشکیل کارگروه مشترکی زمینه برای انعقاد تفاهم‌نامه طی آینده نزدیک فراهم شود.

‌سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ایران، وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است، که به‌منظور دست‌یابی سریع و دقیق به اطلاعات مکانی کشور و سایر مناطق مورد نیاز نیروهای مسلح ایجاد شده است. بیشتر نقشه‌های جغرافیایی مربوط به ایران همواره به‌وسیله این سازمان تهیه شده است. از این رو این سازمان را می‌توان مهم‌ترین عامل پیشرفت مطالعات و تحقیقات جغرافیایی به‌ویژه در سطح نواحی و مناطق ایران دانست.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار