رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی:
با متخلفان شهریه در مدارس غیردولتی بهشدت برخورد میشود
تهران (پانا) - نشست مشترک کارشناس مسئولان مشارکتهای مردمی مناطق ۱۹گانه شهر تهران با احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی در سالن شهیدحججی این سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش، احمد محمودزاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای حق و حقیقت بهویژه شهدای مقاومت، گفت: انشالله با نابودی و اضمحلال رژیم جعلی صهیونیستی آرامش و امنیت هر چه سریعتر به مردم فلسطین و غزه بازگردد.
وی ضمن تبریک هفته پیوند اولیا و مربیان، اظهار کرد: رکن اول و اصلی تربیت اولیا و خانواده است و لذا باید از ظرفیت عظیم اولیای دانشآموزان در تعلیم و تربیت بهره لازم را ببریم و از مشارکت جدی آنها در تعلیم و تربیت فرزندانشان در مدرسه استقبال میکنیم.
محمودزاده با اشاره به اینکه اولین نوع مشارکت، مشارکت خانواده در تعلیم فرزندان است، گفت: باید با همگرایی، همدلی و همافزایی بتوانیم وفاق و پیوند مناسبی بین اولیای دانشآموزان و مدرسه ایجاد کنیم و این حق آنهاست که در تربیت بزرگترین سرمایه کشور سهیم باشند، چراکه معتقدیم بزرگترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی است که در مدرسه و کلاس درس آینده کشور را مهندسی و طراحی میکند.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اهمیت خواندن نقش آموزش و پرورش شهر تهران در ارائه الگو به سایر مناطق کشور گفت: تهران به دلیل مرکزیت و پایتخت از نگاههای ویژهتری نسبت به سایر شهرهای کشور برخوردار است و لذا باید مناسبات و نقشآفرینی آن نیز در مسائل مختلف علمی، آموزشی، اجتماعی و فرهنگی پررنگتر و موثرتر باشد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش و تربیت قطعا به شکل حضوری و چهره به چهره از تاثیر بسیار بیشتری برخوردار است، تصریح کرد: هر چه دانشآموز بیشتر در مدرسه حضور داشته باشد میتوان با یک برنامهریزی خوب و جذاب در تربیت او موثرتر واقع شد.
وی با تاکید بر اهمیت ریلگذاری و جهتدهی مناسب در حوزه تعلیم و تربیت، گفت: مدیران مدارس باید اولیای دانشآموزان را نسبت به سیاستهای کلان نظام تعلیم و تربیت کشور آگاه سازند و برای آنان برنامههای نظام تعلیم و تربیت کشور تبیین شود. بهعنوان مثال اولیای عزیز باید بدانند که در سیاستهای جدید دیگر امتحانات تستمحور مورد توجه نظام تعلیم و تربیت کشور نیست و باید خانوادهها را در جهت آمادهسازی دانشآموزان به سمت امتحانات تشریحی و مفهمومی سوق داد.
محمودزاده در ادامه با تاکید بر اینکه چارچوبهای قانونی در مورد مدارس هیئت امنایی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، اظهار کرد: نگاه مشارکت مالی صرف در مدارس هیئت امنایی به هیچ وجه مورد توجه نیست و مطابق با اسناد بالادستی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیتهای علمی، فرهنگی، تربیتی و فکری اولیا مورد توجه است نه کمکهای مالی و اقتصادی و همین موضوع باعث شده است که نگاه به مدارس هیئت امنایی یک نگاه صرفا مادی در جامعه باشد که این موضوع به شدت باید در افکار عمومی اصلاح شود.
وی با اشاره به نقش و جایگاه بیبدیل معلم در تربیت دانشآموزان تاکید کرد: اگر معلم جایگاه و منزلت اصلی خود را در جامعه داشته باشد بخش اعظمی از مشکلات جامعه مرتفع خواهد شد و از این رو توانمندسازی معلمان و ارتقای سطح دانش آنان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با تاکید بر نظارت جدی بر مدارس غیردولتی بهویژه در مبحث شهریه، گفت: کمتر از یکونیم درصد از مدارس غیر دولتی کشور در زمینه شهریه مرتکب تخلفاتی شدهاند که به شدت با متخلفین برخورد میشود و نباید اجازه بدهیم این تعداد محدود و اندک، خدمات خوب سایر مدارس را زیر سوال ببرند.
محمودزاده احیای قانون تبصره ۱۸ در راستای حمایت و توسعه هنرستانهای فنیوحرفهای را از اقدامات خوب سازمان در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دانست و افزود: گسترش مهارتهای فنیوحرفهای در بین دانشآموزان از اولویتهای جدی سازمان است.
ارسال دیدگاه