وزیر آموزش و پرورش روایت میکند؛
معیشت و رفاه فرهنگیان در دوران شهیدجمهور دچار چه تحولاتی شد؟
در دولت سیزدهم چیزی بالغ بر ۴۷ هزار میلیارد تومان از مطالبات و معوقات فرهنگیان پرداخت شد
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش مهمترین تحولات این وزارتخانه برای ارتقای معیشت و رفاه فرهنگیان در دوران شهید جمهور را تشریح کرد.
رضامراد صحرایی در صفحه ویراستی خود نوشت:
«رئیسجمهور شهید معتقد بود آموزش و پرورش نه یک اولویت بلکه اولیت دولت است و بارها تاکید کرد آنچه که ما برای فرهنگیان انجام میدهیم حق آنها و وظیفه ما است.
با این نگاه بلند او در دولت سیزدهم چیزی بالغ بر ۴۷ هزار میلیارد تومان از مطالبات و معوقات فرهنگیان پرداخت شد.
همچنین میتوانید در زیر بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در این حوزه را مشاهده فرمایید:
اختصاص۱۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات با سود ۱۲ درصد طی سالهای ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۳ که طی دو مرحله ۹۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت توزیع بین فرهنگیان به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ شده و مقدمات جذب ۵۰ هزار میلیارد ریال برای سال ۱۴۰۳ در حال پیگیری است.
صندوق وام ضروری با ۷۴۶ شعبه و سرمایه ۱۳۷ هزار میلیارد ریال مبلغ ۹۶ هزار میلیارد ریال وام با کارمزد یک درصد بین ۳۶۴،۱۷۱ نفر از اعضاء توزیع نموده است. (میزان وام پرداختی ۳ برابر سرمایه اعضاء میباشد).
طرح اسکان با توجه به رسالت تأمین محل اسکان ارزانقیمت جهت سفرهای نوروز و تابستان فرهنگیان توسط وزارت متبوع و ادارات کل آموزش و پرورش استانها اجرا میشود که آمار اسکان موقت در طرح اسکان نوروز ۱۴۰۳ به شرح ذیل میباشد: خانوار: ۴۷۵.۶۰۹ نفر: ۲.۰۹۱.۸۰۰ نفرروز: ۳.۷۶۲.۵۵۱
برای اولین بار در سال ۱۴۰۳ تعداد مراکز آموزشی_رفاهی به ۴۲۴ مرکز رسید که ظرفیت این مراکز در بخش اسکان ۳۷۶۱ اتاق و ۲۱۶۲ سوئیت با ظرفیت ۱۷۹۶۲ تخت و در حوزه پشتیبانی از برنامههای همکاران ۱۳۸ رستوران با گنجایش ۲۵۲۲۲ صندلی ۱۴۰ تالار پذیرایی با گنجایش ۵۱۲۰۳ صندلی میباشد و در سال ۱۴۰۲ رشد ۶ درصدی داشته است و شامل باشگاه فرهنگیان، خانهمعلم، مراکز اسکان بیماران صعبالعلاج، باشگاه پیشکسوتان و ... میباشد.
برای اولین بار بسترسازی جهت تسهیل فرآیند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و لوازم خانگی بادوام بدون پیشپرداخت با اقساط متنوع متناسب با حقوق همکاران در قالب سامانه اتما- توانا کارت و لیزینگ فرهنگیان که با استقبال همراه بوده است.
ارتقای توان عملیاتی مدارس عشایری از طریق افزایش۴۰ برابری اعتبارات ویژه مدارس عشایری (تملک دارایی) نسبت به سال ۱۴۰
برای اولین بار از تیرماه سال ۱۴۰۰ قرارداد بیمه درمان تکمیلی به صورت بیمهگری منعقد و دو سوم مبلغ حق بیمه توسط دستگاه از اعتبارات دولت پرداخت میشود. که در طول دو قرارداد منعقده تعهدات و خدمات ارائه شده ارتقاء یافته و به جز دندانپزشکی و عینک سایر خدمات بدون سقف ارائه میشود.
پیگیری و صدوراحکام رتبه بندی برای ۶۷۰۰۰نفر بازنشسته فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و پرداخت مطالبات به صندوق بازنشستگان معزز، تا احقاق حق تسویه مطالبات بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ بر مبنای آخرین احکام اصلاحی فوق العاده رتبه بندی معلمان وممانعت از تضییع حقوق آنان.
پرداخت مبلغ۶۸۹،۰۸۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (۹۲%) تسهیلات تبصره ۱۸ قانون جهت کمک به اشتغالزایی و توسعه و تجهیز مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی در سال ۱۴۰۱
تشکیل جلسات متعدد با دستگاههای برون سازمانی از جمله سازمان بازنشستگی کشوری جهت حل مشکلات دستگاه و تفاهم مشترک در راستای صدور احکام اصلاحیه مشمولین رتبه بندی سال ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۲ پیگیری مستمر موضوعات مرتبط با سازمان تامین اجتماعی .
پرداخت هزینه تحصیل دانشآموزان ۴ دهک پایین در مدارس تیزهوشان
برای اولین بار نظارت مالی و اداری به سیستم های اطلاعاتی مجتمعهای آموزشی دولتی و غیردولتی بین المللی.»
ارسال دیدگاه