رئیس سازمان نوسازی مدارس به پانا خبر داد؛
تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانشآموزان در سال جاری
تهران (پانا) - معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت پیشبینی میکنیم از پروژههای فعال، ۲ هزار پروژه یعنی حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را مهرماه امسال با حضور رئیسجمهور تحویل دانشآموزان بدهیم.
حمیدرضا خانمحمدی در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «ویژگی مهم خبرگزاری پانا نسبت به بقیه رسانهها، دانشآموزمحور بودن این رسانه است. اینکه دانشآموزان در برنامههای مختلف حضور پیدا کرده و مشغول اطلاعرسانی هستند دارای یک جنبه تربیتی مناسب است که از جنبه خبری آن مهمتر است. همچنین نگاه دانشآموز به موضوعات بسیار مهم است. روایت مسائل آموزش و پرورش از نگاه دانشآموزان یکی از پیچیدهترین کارهاست که پانا در حال ضریب دادن به آن است. جنس امیدآفرینی در این خبرگزاری در حال انجام است و این به اعتقاد من خیلی مهم است.»
معاون وزیر آموزش و پرورش به ماموریتها و مسائل حوزه نوسازی مدارس اشاره کرد و ادامه داد: «جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس میکند. هر چقدر آن مدرسه مرتبتر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد. بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانکها از مدارس خنکتر، در زمستان از مدارس گرمتر و از لحاظ نظامات معماری، بانکها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیفترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا، آن انقلاب و ... رشد نمیکند. یکی از مهمترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.»
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: «هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث میشود بقیه مسیرها بیشتر رشد کنند. اگر میخواهیم سوخت را کنترل و مملکتمان را با محیطزیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است. راه همه موفقیتها از کوچه پسکوچههای مدرسه میگذرد. مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.»
خانمحمدی با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماریهای آنها بینظیر است، گفت: «اینها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت. نباید تصور شود که مدرسه فقط یک چهاردیواری است با چند کلاس یکشکل و تمام.»
وی با بیان اینکه ما مدارس را از دور دوم سفرهای آقای احمدینژاد تا الان تکمیل میکنیم، گفت: «مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیرین مهمترین ارکان در مدرسهسازی هستند. وقتی خیرین میآیند میگویند ما از مال خود و ارث خود برای مدرسهسازی میگذریم این یعنی اینکه ای مسئولان، رسانهها و دولتیها، مجلسیها، مهمترین مساله در کشور مدرسه و مدرسهسازی است.»
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه همگان از خنده و شادی دانشآموزان خوشحال میشوند، گفت: «همچنین شأنیت و جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.»
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره تعداد مدارسی که قرار است امسال تحویل آموزش و پرورش شود، گفت: «یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژههای نیمهتمام است. رئیسجمهور هم در ابتدای امسال در دیدار کارگزاران این را تاکید کردند. پیشبینی ما این است از پروژههای فعال، ۲ هزار پروژه را حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیسجمهور تحویل دانشآموزان عزیز بدهیم که شامل پروژههای آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود. این هدیه دولت به دانشآموزان خواهد بود.»
ارسال دیدگاه