در جلسه شورای اداری سوادآموزی بیان شد:
همه جامعه در قبال بیسوادی مسئول هستند
تهران(پانا) - معاون سوادآموزی آموزش و پرورش شهر تهران در جلسه شورای اداری سوادآموزی ضمن تاکید بر اهمیت سواد؛ نقش همه دستگاهها و افراد جامعه را در کمکرسانی به رفع معضل بیسوادی مهم عنوان کرد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران جلسه شورای اداری سوادآموزی شهر تهران برگزار شد.
میررضا شفیع پور؛ معاون سوادآموزی آموزش و پرورش شهر تهران در این جلسه با اشاره به رسالت عام در قبال بی سوادی گفت: همه جامعه در قبال بی سوادی مسئول هستند و همه دستگاهها و افراد باید کمک کنند که چهره بی سوادی از جامعه رخ ببندد و آموزش و پرورش علاوه بر سهیم بودن در رسالت عام، رسالتی خاص دارد که همانا باسواد کردن افراد جامعه است، فارغ از اینکه سن وسال آنها به چه میزان است.
شفیع پور در ادامه گفت: هر چند اولویت و حوزه اصلی آموزش و پرورش عمومی از پیش دبستانی تا دانشگاه خردسالان و نوجوانان را عهده دار است، ولی همزمان و موازی با آن مسئولیت باسواد کردن افراد بزرگسال محروم از خواندن و نوشتن را عهده دار است و در این راستا در آئین نامه اجرائی مدارس به مدیران مدارس، شورای مدرسه، شورای معلمان و انجمن اولیاء و مربیان تکالیفی را تعیین کرده که افراد بزرگسال بی سواد را شناسایی، جذب و باسواد کنند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به چهل و یکمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش گفت: با توجه به اصلاحات صورت گرفته جایگاه سوادآموزی در بخش های مختلف ارکان مدرسه تقویت شده و در راستای شناسایی ظرفیت ها و سازماندهی قابلیت ها و داشته های مدارس در اجرای برنامه های سوادآموزی تاکید شده است.
وی در ادامه در خصوص این بند توضیح داد: بند٧ ماده ١٠ وظایف مدیر مدرسه شامل برنامه ریزی و زمینه سازی برای اجرای برنامه های سوادآموزی مدرسه محور با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود در شناسایی ، جذب و آموزش اولیای بی سواد و کم سواد جامعه محلی است.
بند١۶ بخش ب وظایف و اختیارات شورای مدرسه شامل تصمیم گیری در مورد دایر بودن مدرسه در اوقات خارج از برنامه روزانه و ایام تعطیلات رسمی برای فعالیتهای فوق برنامه آموزشی، پرورشی، ورزشی و سوادآموزی است.
بند٢٠ شامل جلب مشارکت و همکاری معلمان در آموزش بی سوادان است.
بند٢٢ وظایف و اختیارات شورای معلمان شامل فراهم آوردن زمینه همکاری معلمان علاقمند برای آموزش اولیاء و خانواده های بی سواد و کم سواد در تحقق اهداف سوادآموزی است.
بند۶ وظایف و اختیارات انجمن اولیا و مربیان شامل شناسایی اولیای بی سواد دانش آموزان، افراد بی سواد محله و برنامه ریزی برای باسوادکردن آنها با استفاده از ظرفیت های مدرسه (معلمان علاقمند، همکاران، اولیای با سواد و ...) با تایید شورای مدرسه است.
ارسال دیدگاه