درخواست از وزیر آموزش و پرورش؛ سربازمعلمها به مناطق محروم نروند
تهران (پانا) - مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش بیان کرد مناطق محروم و لازم التوجه که در محدودههای جغرافیایی خاصی قرار گرفته اند به علت صعب العبور بودن مسیرها، حاشیه نشینی دانشآموزان، عدم استقرار کلاس به معنای واقعی، مرز نشین بودن، دوزبانه بودن و چندپایه بودن چندان مورد توجه معلمان باکیفیت قرار نمیگیرند.
محمدرضا سیفی در گفتوگو با پانا با اشاره به این درخواست از رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش مبنی بر اینکه «سرباز معلم و معلمان موقت را به مناطق محروم نفرستید» اظهار کرد: «ما نیز از رئیس جمهور این موضوع را درخواست داریم؛ رئیس جمهور به مسائل آموزش و پرورش اهتمام ویژه دارد.»
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش افزود: «مناطق محروم و لازم التوجه که در محدودههای جغرافیایی خاصی قرار گرفته اند به علت صعب العبور بودن مسیرها، حاشیه نشینی دانشآموزان، عدم استقرار کلاس به معنای واقعی، مرز نشین بودن، دوزبانه بودن و چندپایه بودن چندان مورد توجه معلمان باکیفیت قرار نمیگیرند.»
سیفی تاکید کرد اگر آموزش و پرورش بتواند موضوعات شوق انگیز مانند افزایش حقوق را برای خدمت در این مناطق به خوبی لحاظ کند تعداد معلمانی که مایل هستند در این مناطق تدریس کنند بیشتر خواهد شد.
سیفی در ادامه با بیان اینکه مهمترین عنصر یادگیری، معلم توانمند است از مسئولان مربوط خواست تمهید کنند که اگر موافق نیروهایی مانند سرباز معلم و یا جدیدالورود هستند این افراد را در شهرها به کار بگیرند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با تاکید براینکه دانشآموز شهرنشین بیش از دانشآموز روستایی از ظرفیتهای فرهنگی استفاده میکند، افزود: «دانشآموز عشایری در بسیاری اوقات از حق داشتن یک معلم باکیفیت محروم است.»
وی عنوان کرد: «نقش راهبران آموزشی در تبیین این بی عدالتی مهم است و جامعه باید دریابد که با خصوصی سازی، بنیانهای فرهنگی جامعه شکل نمیگیرد.»
سیفی به مشکلات راهبران آموزشی اشاره کرد و گفت: «تامین هزینه سهمیه سوخت بنزین راهبران آموزشی مهم است. آنها با وسیله شخصی خود مسافت طولانی طی میکنند. البته سهمیه سوخت و حق دهگردشی به صورت فصلی پرداخت میشود. امید است به زودی گره صدور احکام شغلی راهبران با انعطاف سازمان اداری استخدامی باز شود. قصد داریم این احکام تبدیل به «ردیف شغلی راهبران» شود تا در این صورت بخشی از خدمات راهبران جبران شود.»
ارسال دیدگاه