نخستین همایش ملی تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب اسلامی، بهمن ماه برگزار میشود
تهران (پانا) - نخستین همایش ملی تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب اسلامی، بهمن ماه ۱۴۰۰ با تأکید بر تربیت انقلابی در منظومه فکری حضرت امام خمینی(ره) و آیتالله العظمی خامنهای(مدظلهالعالی) برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، بر اساس این گزارش این همایش با اهداف اندیشهورزی، ایدهپردازی، نظریهپردازی و تولید ادبیات علمی در زمینهی تعلیم و تربیت انقلابی با رویکرد منظومهی فکری امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی)؛ فرهنگسازی، گفتمانسازی و تبیین معارف انقلاب اسلامی با محوریت حوزهی تعلیم و تربیت، تمهید کاربست عملی اندیشههای تربیتی امام خمینی(ره) و رهبرمعظم انقلاب اسلامی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلهالعالی) در نظام فرهنگی آموزشی و تربیتی کشور، پاسخگویی نظاممند و روشمند به مسائل و چالشهای حوزهی تعلیم و تربیت کشور، زمینهسازی برای گفتگوی مؤثر علمی، حمایت فکری و علمی از نخبگان و فرهیختگان فعال در حوزهی تعلیم و تربیت انقلابی و ارتقاء و اصلاح ساختار و نظام آموزشی تربیتی مبتنی بر گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و زمینهسازی تحقق تحول بنیادین در آموزش و پرورش در خرداد ماه ۱۴۰۰برگزار میشود.
رویکردهای این همایش شامل ترسیم و تدوین منطق پشتیبان، امتداد و الزامات دیدگاهها و اقدامات کلان حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در زمینهی تعلیم و تربیت، استخراج نواندیشیها و تقریر نظریه از دیدگاههای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در زمینهی تعلیم و تربیت، طراحی و تدوین الگو و مدلهای شناختی و رفتاری در حوزهی تعلیم و تربیت با توجه به دیدگاههای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب و گسترهی پژوهشها با اولویت مطالعات تطبیقی و مقایسهای، مطالعات میان رشتهای و فراتحلیلی، مطالعات آیندهپژوهی، آیندهنگاری و آیندهاندیشی است.
این همایش در پنج محور و موضوع مبانی نظری تعلیم و تربیت انقلابی، تمدن نوین اسلامی و تعلیم و تربیت انقلابی، ساحتهای تعلیم و تربیت انقلابی، راهبردها و رهیافتهای تعلیم و تربیت انقلابی و عوامل و نهادهای تعلیم و تربیت انقلابی برگزار میشود.
از جمله برنامههای این همایش میتوان به حمایت از طرحهای پژوهشی، حمایت از پایاننامهها و رسائل حوزوی و دانشگاهی، برگزاری نشست و کرسیهای علمی، برگزاری کارگاههای علمی، انتشار مقالات، انجام مصاحبههای تخصصی و برگزاری نمایشگاه محصولات اشاره کرد.
شایان ذکر است تاریخ ارسال چکیده مقالات ۱۴۰۰/۸/۳۰ و تاریخ ارسال اصل مقالات ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ و زمان برگزاری این همایش بهمن ماه ۱۴۰۰ است.
علاقمندان میتوانند آثار خود را به نشانی دبیرخانهی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان، مدیریت پشتیبانی و تولید علم بومی و پست الکترونیک: tat@cfu.ac.ir ارسال کنند. نشانی وب سایت همایش Www.tat.cfu.ac.ir است.
ارسال دیدگاه