حسینی خبر داد
در دسترس شدن سامانه دانش در پیوند با طرحهای هدایت، آبا، جهاد آموزشی و بازگشت بازماندگان از تحصیل
تهران (پانا) - معاون و جانشین وزیر در طرح هدایت در نشست با اعضای هیئترئیسه دانشگاه صنعتی شیراز و مسئولین سایر دستگاهها و معاونتهای وزارت آموزش و پرورش گفت که سامانه دانش دانشگاه صنعتی شیراز میتواند در پیوند با طرح های هدایت بازگشت بازماندگان از تحصیل، آبا و جهاد آموزشی سپاه و بسیج قرار گیرد و به یاری و کمک این طرحها بشتابد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سیدجواد حسینی در این نشست که با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس دانشگاه صنعتی شیراز انجام شد، با بیان اینکه رسیدن به حکمرانی مطلوب، مستلزم سه رکن اصلی است اظهار کرد: اولین رکن از مثلث حکمرانی مطلوب عقل، تدبیر و حکمت است نظام جمهوری اسلامی راهبردهای امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، قانون اساسی و اسناد بالا دستی مترقی وجود دارد و لذا در نظام جمهوری اسلامی، عقل مبتنی بر حکمت و تدبیر که باید در حکمرانی خود را نشان دهد کم نداشته ایم. عقل برای تولید راهبردهای درست است و یکی از اسناد مستحکم در حوزه نظام تعلیم و تربیت سند تحول بنیادین است.
حسینی با بیان اینکه ضلع دیگر مثلث حکمرانی مطلوب قلب و تعلق خاطر مردمی است افزود: تعلق مردم به نظام جمهوری اسلامی به خوبی وجود دارد که این امر نیز موجب اقتدار نظام شده است و مردم ایران همیشه در صحنه حضور داشته اند.
معاون وزیر سومین ضلع مثلث حکمرانی مطلوب را ارتباطات دانست و افزود: اسکلت بندی نظام جمهوری اسلامی به لحاظ قلبی و احساسی قوی و مستحکم است اما هنوز در بعد ارتباطات، مشارکت و سازماندهی ارکان مختلف با مشکلاتی مواجه هستیم. مراکز علمی و دانشگاهی بهترین مراکز برای مشارکت نظام مند در تعلیم و تربیت دانش آموزان هستند که این مشارکت در عصر کرونا بیشتر نیاز است.
جانشین وزیر در طرح هدایت با بیان اینکه طرح هدایت با هدف تامین تجهیزات هوشمند دانش آموزان در عصر کرونا راه اندازی شده است گفت: تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار تبلت در قالب طرح هدایت و با مشارکت دستگاه های اجرایی و خیرین برای دانش آموزان نیازمند تهیه و توزیع شده است.
معاون وزیر با بیان اینکه آموزش و پرورش از هر طرحی برای پوشش حداکثری دانش آموزان در عصر کرونا استقبال می کند اظهار کرد: سامانه دانش دانشگاه صنعتی شیراز در کنار برنامه آشتی با آموزش وزارت آموزش و پرورش و طرح جهاد آموزشی بسیج میتوانند به جذب حداکثری بازماندگان از تحصیل منجر شوند.
معاون وزیر با ارائه توضیحاتی در خصوص سامانه دانش دانشگاه صنعتی شیراز گفت: سامانه دانش دارای دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری است که بخش سخت افزاری آن با استقرار در مدارس محروم می تواند محتوا آنلاین و آفلاین در اختیار دانش آموزان قرار دهد.
وی افزود: بخش نرم افزاری دانش نیز سامانه ای تحت وب است که مدیریت کلاس، برگزاری آزمون ها، زمانبندی کلاس برای آموزش آنلاین و تعاملی را انجام می دهد. این سامانه که توسط دانشگاه صنعتی شیراز و با مشارکت ستاد اجرایی امام و آموزش و پرورش راه اندازی شده است میتوانند به ارتقای کیفیت آموزشی در مناطق کم برخوردار، مناطق عشایری و مناطق دو زبانه منجر شود.
حسینی با بیان اینکه ظرفیت ۶۰۰ هزار کامپیوتر بلا استفاده مدارس میتواند در کنار سامانه دانش قرار گیرد گفت: دانش آموزان با تشکل گروه های ۲ تا ۵ نفره و با استفاده از کامپیوتر های مدارس میتوانند از آموزش های شبکه دانش استفاده کنند.
وی با بیان اینکه طرح "جهاد آموزشی شهید رجایی" بسیج فرهنگیان نیز در راستای مشارکت بسیج در نظام تعلیموتربیت و با هدف رفع محرومیت تحصیلی دانشآموزان طراحی شده است اظهار کرد: طرح دانش دانشگاه شیراز ، طرح آشتی با آموزش وزارت آموزش و پرورش و طرح جهاد آموزشی شهید رجایی همه میتوانند در کنار شبکه شاد و تسهیل فرآیند آموزش برای دانش آموزان محروم فعالیت کنند.
وی افزود: این طرح میتواند جایگزین برای مناطق کمبود معلم، کلاس های چند پایه و جهت کیفیت بخشی و عدالت آموزشی عمل کنند. سامانه دانش میتواند در پیوند با طرح هدایت و برگرداندن بازماندگان از تحصیل به تحصیل، طرح آبا و طرح جهاد آموزشی سپاه و بسیج پیوند پیدا کند و به یاری و کمک این طرح ها بشتابد.
ارسال دیدگاه