مدیرکل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش:

از ویژگی های مثبت شبکه شاد، استفاده از اساتید برجسته برای تمامی دانش آموزان کشور است

سمنان (پانا) - مدیرکل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: شبکه شاد این فرصت را به دانش آموزان داده که در تمامی نقاط کشور حتی در مناطق محروم وکم برخوردار هم از بهترین اساتید بنام کشوری بهره ببرند.

کد مطلب: ۱۰۹۷۰۷۸
لینک کوتاه کپی شد
از ویژگی های مثبت شبکه شاد، استفاده از اساتید برجسته برای تمامی دانش آموزان کشور است

علی رمضانی در آیین افتتاحیه پایگاه های اوقات فراغت استان سمنان از طریق ویدیو کنفرانس، ضمن تشکر از همه اعضاء بابت برگزاری آیین افتتاحیه استانی و اینکه توانستند این کار بزرگ و با ارزش را انجام دهند، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرایی فعالیت‌های تابستانی با شعار هر دانش‌آموز یک مهارت به صورت مجازی در بستر شبکه آموزشی دانش‌آموزی (شاد) و حضوری(محدود) گفت: پرداختن به مقوله غنی سازی اوقات فراغت ویژه دانش آموزان با توجه به وضعیت و شرایط موجود کشور به جهت شیوع کرونا ویروس و تأکید ستاد ملی پیشگیری مبنی بر پویش «در خانه بمانیم» از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است.

وی ادامه داد: بدین منظور معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در تابستان سال جاری به استناد آیین نامه فعالیت‌های تابستانی ضمن بهره‌مندی از امکانات و قابلیت‌های موجود شبکه آموزشی دانش‌آموز «شاد»، برنامه‌های پرورشی و فرهنگی منسجم، جامع، پرنشاط و هدف دار متناسب با نیازها و علائق دانش‌آموزان از سوی دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت در زمینه‌های مختلف پیش بینی کرده است.

مدیرکل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: در وزارت آموزش و پرورش، زمانی که تصمیم گرفته شد برای اولین بار ۳۰ هزار پایگاه تابستانی با استفاده از ظرفیت شبکه شاد ایجاد شود، کمتر کسی باور می کرد ولی خوشبختانه با توجه به تلاش و اعتقاد وزیر محترم آموزش و پرورش و تلاش همکاران این کار انجام شد و البته طبق گزارشات دریافتی از استان ها، آمار شرکت کنندگان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

رمضانی افزود: نقش بی بدیل خانواده‌ها در مدیریت برنامه های اوقات فراغت و مساعدت و همفکری آن ها نسبت به سال‌‌های گذشته بیشتر و پررنگ تر خواهد بود. از آن جایی که هر خانه می‌ تواند نقش یک پایگاه را ایفا کند و والدین نقش مدیریت پایگاه را بر عهده داشته باشند، بدین دلیل بهره مندی حداکثری از برنامه‌های پیشنهادی به مساعدت و همکاری خانواده بستگی دارد. در ضمن استفاده بهینه دانش‌ آموزان علاقه‌مند در این شرایط از فضای مجازی قطعا می ‌تواند تابستانی شاد و خاطره انگیزی را به همراه داشته باشد.

وی، هدف این دستورالعمل را تحقق پویش سلامت در خانه ماندن، استمرار فعالیت‌ های پرورشی و فرهنگی در اوقات فراغت با استفاده از فضای مجازی، ایجاد زمینه های لازم برای تقویت و تأمین سلامت جسمانی و روانی دانش ‌آموزان، تقویت روحیه دانش‌ آموزان در شرایط قرنطینه خانگی، اهتمام به آموزش مهارت های فنی و حرفه‌ ای در زمینه کار آفرینی، تقویت مدیریت اولیای دانش‌ آموزان در استفاده بهینه از فضای مجازی و افزودن تقویت هویت دینی و ملی عنوان کرد.

مدیرکل فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، با عنوان این مطلب که تمامی فعالیت های اوقات فراغت در ۶ هفته انجام خواهد شد ولی در پایگاه هایی که در اختیار معاونت پرورشی است مثل کانون ها و ... می تواند فعالیت ها بعد از این ۶ هفته هم ادامه داشته باشد، گفت: تعطیلی مدارس سبب شده تا دانش آموزان از نظر روحی و روانی دچار آسیب شوند و از آنجایی که خانواده ها نگران سلامت فرزندان خود هستند، پایگاه های اوقات فراغت باید تمامی تلاش خود را در راستای ایجاد شادی و نشاط در این پایگاه ها برای دانش آموزان کرده و از همه مهمتر گامی در راستای تحقق تمامی ساحت های سند تحول بنیادین بردارند. البته ما امسال مسابقات ویژه ای خواهیم داشت که بخشنامه آن به زودی برای استان ها ارسال خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار