حاجی میرزایی خبر داد: امتحانات دانشآموزان در گرو تصمیم وزارت بهداشت
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش تصمیم گیری درمورد برگزاری امتحانات دانشآموزان را منوط به سیاستهای وزارت بهداشت دانست و در عین حال به خانوادهها اطمینان داد که نگرانی بابت امتحان فرزندانشان نداشته باشند.
به گزارش ایسنا، محسن حاجی میزرایی در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت برگزاری امتحانات دانشآموزان گفت: وزارت آموزش و پرورش در مورد امتحانات تابع پروتکلهای وزارت بهداشت است. در صورتی که امکان برگزاری آزمون حضوری وجود داشته باشد اولویت ما برگزاری حضوری آزمون است اما اگر سیاستهای وزارت بهداشت این اجازه را به ما ندهد ما از شیوههای دیگری برای برگزاری امتحانات استفاده خواهیم کرد.
وی به خانواده دانشآموزان اطمینان داد که مشکلی پیرامون برگزاری امتحانات وجود نخواهد داشت و آنها نگران نباشند.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در مورد فعالیت سامانه شاد که مربوط به آموزش از راه دور دانشآموزان است اشاره کرد: مدارس به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دفاع از سلامت دانشآموزان تعطیل شده است، در عین حال این تعطیلی مربوط به یک تا دو هفته نبود و ما دورنمایی از آینده و پایان تعطیلات نداشتیم به همین دلیل آموزش از راه دور را برنامه ریزی کردیم چرا که نمیخواهیم تا یک سال تحصیلی دانشآموزان آسیب ببینند.
وی ادامه داد: دانشآموزان در سال آینده باید با پشتوانه قوی که حاوی مطالب آموزشی امسال است تحصیلات خود را آغاز کنند و به همین دلیل ما سامانه شاد را راهاندازی کردیم.
وی در مورد آموزش به دانشآموزان از طریق صدا و سیما گفت: واقعیت این است اگر ما بخواهیم برنامههایمان را از طریق تلویزیون دنبال کنیم باید ۱۲ کانال اختصاصی داشته باشیم چرا که بیش از ۲۵۰ عنوان درسی داریم از طرفی برنامههای تلویزیون تعاملی نیست و ما به دنبال ارتباط دو سویه میان دانشآموزان معلمان بودیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: ما نیاز داشتیم تا شبکهای را طراحی کنیم که از امنیت آن اطمینان داشته و در عین حال در مالکیت آموزش و پرورش نیز باشد به همین دلیل نیز شبکه آموزش دانشآموزان یا همان شبکه شاد را راهاندازی کردیم. تا ارتباط میان دانشآموزان و معلمانشان مشابه ارتباط در مدرسه باشد در فضای مجازی شکل بگیرد.
بیش از ۱۲ میلیون نفر تاکنون عضو شاد شدند
وی با اشاره به راهاندازی سامانه شاد در نیمه شعبان بیان کرد: از نیمه شعبان تاکنون به طور متوسط روزانه یک میلیون نفر به این شبکه پیوستند و تاکنون بیش از ۱۲ میلیون نفر عضو شاد هستند که این افراد شامل مدیران، معلمان، دانشآموزان و خانواده دانشآموزان هستند.
تمهید آموزش و پرورش برای آموزش دانشآموزان فاقد اینترنت و گوشی هوشمند
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی پیرامون وضعیت دانشآموزانی که در مناطق بدون دسترسی به اینترنت ساکن بوده و یا گوشی هوشمند ندارند گفت: برخی از افراد در منطقهای هستند که دسترسی به اینترنت برایشان وجود ندارد یا این که گوشی هوشمند ندارند برنامه ریزی ما این است افرادی که میتوانند از شاد استفاده کنند و در جایی که این امکان وجود ندارد، مدیران مدارس و مدیران کل را موظف کردیم شیوههایی را برای استمرار آموزش اتخاذ کنند که یا از طریق آموزش های رادیو و تلویزیون منطقهای و محلی و یا حتی آموزش حضوری، آموزش به دانشآموزان دنبال شود.
وی در مورد مشکلات سامانه شاد نیز گفت: از نظر فنی این سامانه ظرفیت بالایی دارد و بیش از ۴۰ میلیون نفر را پوشش میدهد ما تیمی از متخصصان را برای پشتیبانی فنی این سامانه به کار گرفتیم البته طبیعی است کار در این گستردگی مشکلاتی داشته باشد که بسیاری از آنها حل شده است ما یک مرکز تلفن هم ایجاد کردیم و تیم فنی این اطمینان را دادند که مشکلات را حل کنند.
وی ادامه داد: بنده هم متعهد میشوم که این مشکلات را به تدریج پیگیری و حل کنم.
ارسال دیدگاه