زالی:

محدودیت‌ حداکثری برای حضور در جامعه اعمال شود

تهران (پانا) - فرمانده ستاد مقابله با کرونا تهران خواستار اجرای محدودیت های حداکثری برای حضور درجامعه شد و تاکید کرد سختی تحمل چندهفته درخانه ماندن برای عبورسریعتر از این بحران ضروری است تامیزان خسارات اقتصادی و اجتماعی کاهش یابد.

کد مطلب: ۱۰۳۲۸۷۶
لینک کوتاه کپی شد
محدودیت‌ حداکثری برای حضور در جامعه اعمال شود

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عیرضا زالی روز شنبه در حاشیه بازدید معاون اول رییس جمهوری از بخش کرونا و عفونی بیمارستان امام حسین (ع)، از حمایت های دولت قدردانی کرد و اگر چه راضی به سختی مردم نیستیم، اما خواستار اجرای مصوبات این ستاد برای به حداقل رساندن فعالیت های اجتماعی برای کاهش میزان خسارات هستیم.

وی خواستار تعطیلی مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی شد و افزود: ۲۸ پروتکل درمانی در بیمارستان های سطح استان تهران در حال اجراست که از جمله آن می توان به اهدای پلاسمای خون بیماران بهبود یافته به بیماران حادتنفسی و سایر پروتکل ها اشاره کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: میزان مرگ و میر در شهر تهران نسبت به مراجعات حدود ۲.۱ درصد است و کم بودن این آمار نسبت به متوسط کشوری نشان از جان فشانی کادر درمان دارد.

زالی خواستار حمایت بیشتر از کادر درمان شد و به افت شدید درآمد اختصاصی بیمارستان های درگیر با کرونا اشاره کرد.

وی همچنین خواستار به کارگیری تدبیری برای جبران این افت درآمدها شد.

محمود خدادوست معاون توسعه دانشگاه به ارائه گزارشی از پروژه های در حال انجام بیمارستان امام حسین (ع) و ملزومات مربوط به تامین اعتبار این پروژه ها پرداخت.

سید هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های کادر درمان دانشگاه پرداخت و ضمن تشکر و قدردانی، خواستار حمایت ویژه از کادر درمان شد.

وی با بیان اینکه منظور از حمایت، حمایت های مالی نیست، افزود: زحمات کادر درمان با حمایت های مالی قابل جبران نیست، اما با توجه به افزایش زمان خدمت رسانی باید برخی موانع برای حمایت از کادر درمان برطرف شود و به شکل حداکثری ادامه یابد.

حبیب ملک پور رئیس بیمارستان امام حسین(ع) درباره خدمات رسانی به بیماران کرونایی اظهار کرد: روزانه بیش از ۷۰۰ نفر به اورژانس مراجعه می کنند که عمده آنان بیماران تنفسی هستند. حدود ۹ بخش به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.

ملک پور این بیمارستان را یکی از اصلی ترین بیمارستان های خدمات دهنده به بیماران کرونایی در شرق استان تهران معرفی کرد که تا مرزهای استان مازندران را پوشش می دهد.

وی خواستار توجه ویژه به این مرکز شد و افزود: خوشبختانه با توجه به تلاش های انجام شده، هم اکنون در این بیمارستان کمبود وسایل حفاظتی وجود ندارد و پرسنل به شکل تمام وقت در حال خدمات رسانی هستند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور همچنین در این بازدید ضمن عیادت از بیماران کرونایی، از کلینیک ویژه در حال احداث بیمارستان امام حسین (ع) دیدن کرد و اقدامات گروه درمانی این بیمارستان را امیدوارکننده دانست و با قدردانی از آنان گفت: به نمایندگی از دولت دست عوامل درمانی کشورمان را می‌بوسم و اعلام می‌کنم که شما افتخار کشور هستید.

وی همچنین پس از بازدید از بخش کرونا و عفونی بیمارستان امام حسین(ع) در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش تعیین کننده بیمارستان امام حسین(ع) در شرق تهران گفت: این بیمارستان از زمان شیوع کرونا میزبان بیماران مبتلا بوده و با اقدامات موثری که کادر درمانی آن انجام داده اند، نسبت جانباختگان کرونا در آن به نسبت کشوری کمتر بوده است و آمادگی خوبی برای مواجهه با بحران پیدا کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار