معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش:

۵۰۰ مرکز درمانی جدید به بیمه تکمیلی فرهنگیان اضافه می‌شود

تهران (پانا) - معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که در قرارداد جدید بیمه تکمیلی که از ابتدای اسفندماه اجرای آن شروع می‌شود، ۵۰۰ مرکز درمانی جدید به این بیمه پوششی اضافه خواهد شد.

کد مطلب: ۱۰۰۷۷۱۹
لینک کوتاه کپی شد
500 مرکز درمانی جدید به بیمه تکمیلی فرهنگیان اضافه می‌شود

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، علی الهیار ترکمن در نشست شورای معاونان این اداره کل از اجرای طرح رتبه بندی با پرداخت یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: حقوق دی براساس احکام جدید و معوقه‌های حقوق فرهنگیان از مهرتا آذر ماه نیز پرداخت شده است.

او ادامه داد: یکی از تکالیف قانون برنامه ششم که به عهده آموزش و پرورش به نمایندگی ازدولت گذاشته شده است تدوین و اجرای نظام حرفه‌ای رتبه‌بندی معلمان است که براساس وعده‌ای که داده شد این کار از تابستان ۹۸پی گیری و در۱۷ آذر این مصوبه در دولت نهایی و ابلاغ و تمام کارهای مربوط به اصلاح حکم‌های فرهنگیان انجام و صادر شد.

الهیار ترکمن اضافه کرد: براساس آئین نامه دولت و نظام رتبه‌بندی معلمان این طرح شامل هفت گروه آموزگار، دبیر ،هنرآموز مربیان بهداشت و پرورشی، مدیر و معاون مدرسه می‌شود ومشمول بازنشستگان نمی‌شود.

او افزود: در سال ۹۴، براساس مصوبه دیگری فرهنگیان در رتبه‌های مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی رتبه‌بندی شده بودند این مصوبه به ما اجازه می‌دهد تمام افرادی که دارای رتبه‌های پایه تا عالی هستند در رتبه های ۲تا پنج جدید که از ضریب‌های ارتقای بالاتری برخوردار هستند انطباقسازی انجام شود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: گروه مقدماتی که در مصوبه قبلی بود و رتبه یک را شامل می‌شود به دلیل اینکه رتبه‌ای دریافت نکردند برای دریافت رتبه حرفه‌ای باید آزمونی الکترونیکی از آنها گرفته شود واین کار در بهمن ماه انجام می‌شود.

الهیار ترکمن گفت: اعتبارمورد نیاز انجام این کار در نیمه دوم سال ۹۸ ، ۲هزار میلیارد تومان است که تامین اعتبار و ابلاغ شده است.

او با اشاره به کمبود نیروی انسانی گفت: وزارت آموزش و پرورش برای تامین نیروی مورد نیاز خود در مهر امسال از بسته‌های مختلفی از جمله بکارگیری بازنشسته های آموزش و پرورش استفاده کرد که براساس مجوز سازمان امور اداری و استخدامی اجرا و این افراد می‌توانستند ۱۴ ساعت تدریس داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: به دلیل محدودیت منابع اعتباری حقوق این افراد تاکنون پرداخت نشده اما تامین اعتبار آن در دستور کار است و تلاش می شود با تخصیص اسفند ماه و افزایش تخصیصی که پایان سال متوجه آموزش و پرورش است این موارد تامین اعتبار شود.

او تاکید کرد: تلاش وزارت آموزش و پرورش ایجاد زمینه‌ای است تا این موارد کمتر مورد تاخیر قرار گیرد اما به طور قطع پرداخت در دستور کار است و تا قبل از سال پرداخت صورت می‌گیرد.

الهیار ترکمن گفت: آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۳ به دلیل استخدام‌های دوره ۶۰ با بیشترین حجم بازنشستگی نیرو روبه رو است درهمین ارتباط کمیته‌ای مشترک با سازمان‌های امور اداری و استخدامی و برنامه و بودجه برای بررسی نیاز آموزش پرورش و نحوه تامین نیرو تشکیل شده است.

او بیان کرد: با نهایی شدن کار این کمیته اواخر بهمن گزارش کاملی از میزان نیاز نیروی انسانی و راه‌های تامین آنها ارائه می‌شود.

الهیار ترکمن گفت: سعی می‌شود همه معوقه‌ها پرداخت شود اما هنوز در خصوص پرداخت مطالبه حق‌التدریس شاغلان و حقوق بازنشستگان بکارگیری شده تاخیرهایی وجود دارد.

او ادامه داد: در یک ماه سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بابت حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی پرداخت می‌شود افزون براین سایر مواردی که ماهیت پرسنلی دارد نیز معادل ۳۰۰ میلیارد تومان است و تلاش می‌شود این مبلغ در زمره حقوق رسمی حساب و پرداخت آنها مستمر و از هرگونه تاخیر پرهیز شود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اشاره به قراردادجدید بیمه تکمیلی با بیمه آتیه سازان حافظ گفت: در قرارداد جدید، بیمه آتیه سازان تهعد داده است که ۵۰۰ مرکز درمانی جدید به مراکز درمانی تحت پوشش بیمه تکمیلی اضافه کند.

الهیار ترکمن افزود: این بیمه متعهد شده که دوره بازپرداخت اسناد درمانی را به ۱۵ روز کاهش دهد.

او ادامه داد: همچنین بیمه آتیه سازان در قرارداد جدید پذیرفته است که از ۱۱ خدمت درمانی ، ۷ خدمت را بدون سقف پوشش داده و سقف خدمات مربوط به عینک، زایمان، آمبولانس و رفع انکسار عیوبی را افزایش دهد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با یان اینکه برنامه ششم توسعه در سال ۱۴۰۰ به پایان می رسد، گفت: برای اصلاح در رویکرد بودجه ریزی و بودجه نویسی، کارگروهی در سال ۹۹ تشکیل می شود تا با آسیب شناسی، برنامه های وزارت آموزش و پرورش را برای برنامه هفتم توسعه تدوین کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار