وزارت آموزش و پرورش ۹۸ درصد بودجه خود را صرف هزینه‌های جاری می‌کند

ارومیه(پانا)-نماینده پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت آموزش و پرورش بیش از ۹۸ درصد بودجه این وزارتخانه را صرف حقوق و هزینه‌های جاری می‌کند و متاسفانه تنها حدود ۱.۵ درصد باقی مانده صرف فعالیت‌های عمرانی و ساخت مدارس می‌شود .

کد مطلب: ۹۲۱۸۲۷
لینک کوتاه کپی شد
وزارت آموزش و پرورش 98 درصد بودجه خود را صرف هزینه‌های جاری می‌کند

رسول خضری امروز در پانزدهمین جشواره خیرین مدرسه‌ساز سردشت اظهار کرد: دو سوم مدارس سطح کشور توسط خیرین ساخته می‌شود که این موضوع را باید به فال نیک گرفت.

وی در ادامه بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش بیش از ۹۸ درصد بودجه این وزارتخانه را صرف حقوق و هزینه‌های جاری می‌کند و متاسفانه تنها حدود ۱.۵ درصد باقی مانده صرف فعالیت‌های عمرانی و ساخت مدارس می‌شود به همین خاطر دست یاری به سمت خیرین دراز می‌شود.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی، خیران را بانیان تشکیل بزرگترین سرمایه اجتماعی یعنی نیروی انسانی و سرچشمه اداره مملکت معرفی کرد و افزود: این اشخاص در حوزه فرهنگ و دانش و توانایی گام بر می‌دارند و شایسته قدردانی هستند.

وجود ۴۶ مدرسه کانکسی در سردشت

در ادامه رئیس آموزش و پرورش سردشت با اشاره به مشکلات این شهرستان در حوزه فضای آموزشی، اظهار کرد: سردشت دارای ۴۶ مدرسه کانکسی بوده که با وجود مشکلات فراوان در این خصوص امیدواریم اقدامات لازم برای جایگزینی آنها فراهم شود.

نجم‌الدین سمیعی افزود: ۶ مدرسه تخریبی و از بین رفتن مقاوم‌سازی ۱۴ مدرسه بر اثر زلزله و استقرار دانش آموزان در مدارس استیجاری از دیگر مشکلات فضاهای آموزشی در این شهرستان است.

وی تصریح کرد: در شهر سردشت ساختن هنرستان یکی از نیازهای ضروری بوده و در مناطق سه راه مارغان، سه راهی بیوران، شیوه ابراهیم و ورزشگاه با مشکلات زیادی رو به رو هستیم و همچنین در شهرهای میرآباد، ربط و نلاس نیز با کمبود فضای آموزشی مواجه بوده که امیدواریم به همت خیرین این مشکلات رفع شود.

مردم دیندار سردشت از وجود دارالقرآن بی بهره هستند

رئیس اداره آموزش و پرورش سردشت بیان کرد: متاسفانه آموزش و پرورش سردشت سالن اجتماعات ندارد و مردم دین‌دار این شهرستان از داشتن دارالقران بی‌بهره هستند و امید است با توجه به این موارد، کمبودها هم مرتفع شود.

سمیعی در ادامه در رابطه با هزینه کردهای آموزش و پرورش سردشت و مشارکت‌های مردمی گفت: تا سال ۱۳۹۷ بابت تعمیر و تجهیز مدارس مبلغ پنج میلیارد ریال هزینه شده و در این راستا کمک‌ها و مشارکت‌های مردمی به صورت نقدی و غیر‌نقدی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های خیرین و اهدای زمین برای ایجاد فضاهای آموزشی، عنوان کرد: تا آخر سال ۱۳۹۷، ۱۸۵ هزار و ۲۳۰ مترمربع در قالب ۱۵۳ قطعه زمین از سوی خیرین به آموزش و پرورش تحویل داده شده و در سال جاری هم دو هزار و ۵۰۰ مترمربع زمین در مدارس روستایی تحویل آموزش و پرورش شده است.

رییس آموزش و پرورش سردشت افزود: در سال گذشته تعداد ۱۶۳ کلاس درس در قالب ۵۲ مدرسه توسط خیرین ساخته و تحویل داده شده است.

وی تصریح کرد: ۱۶ هزار متر زمین در سایت مسکن مهر توسط مسکن و شهر‌سازی و ۱۰ هزار و ۱۶۳ متر زمین نیز در مسیر ملاشیخ پس از انجام مراحل قانونی تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

سمیعی خاطر نشان کرد: امسال چهار مدرسه در حال ساخت توسط خیرین در قالب هشت کلاس درس با اعتبار هزینه شده ۱۰ میلیارد ریال در حال ساخت هستند.

وی با اشاره به اینکه امورات خیری یکی از سنت‌های حسنه است، اذعان کرد: تلاش در راه مدرسه‌سازی جهادی مقدس و مشارکت در این امر جزو امورات ماندگار به حساب می‌آید.

امام جمعه سردشت نیز در این مراسم گفت: سرمایه مادی یکی از دلایل تلاش انسان‌ها در زندگی به شمار می‌رود اما برخی از اشخاص با دست برداشتن از این فرصت و هزینه کرد آن در امور عام المنفعه به ماندگاری می‌رسند.

ماموستا محمد واوی اظهار کرد: ساخت مدارس خیر‌ساز که زمینه‌ای برای فرا‌گیری علم و آگاهی هستند به نوعی تبدیل ماده به معنا است چون استفاده از آنها عمومی و همیشگی بوده و شامل تولید شخصیت هم خواهد بود.

وی صدقه جاریه، اولاد صالح و علمی که سایرین را منتفع کند را موجب ماندگاری انسان‌ها بر‌شمرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار