تولید جو در شاهین دژ 12 درصد افرایش یافت
ارومیه(پانا)-مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ گفت: امسال بیش از 100 تن جو در این شهرستان تولید شده که نسبت به سال قبل 12 درصد افزایش یافته است.
سعید خدایی مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ افزود: سال زراعی گذشته پنج هزار هکتار از اراضی این استان زیرکشت این محصول قرار گرفته بود که یکهزار و ۹۰۰ هکتار از این میزان زیر کشت آبی و سه هزار و ۱۰۰ هکتار نیز زیر کشت دیم است.
وی، عملکرد محصول جو در هر هکتار مزرعه آبی و دیم را به ترتیب ۳.۵ و ۱.۶ تن اعلام کرد و ادامه داد: کشاورزان برای کشت جو در مزارع آبی از ارقام بهمن، ماکویی، مهتاب و گوهران و در مزارع دیم از ارقام آبیدر، سهند و ارقام بومی استفاده می کنند.
خدایی بیان کرد: امسال هر کیلوگرم جو بین ۱۵ تا ۲۰ هزار ریال قیمت گذاری شده است.
ارسال دیدگاه