تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای محور میاندوآب - تکاب
ارومیه(پانا)- معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی گفت: ۳۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح و بهبود وضعیت محورهای مواصلاتی شهرهای میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در جنوب آذربایجان غربی تخصیص می یابد.
امیر امینی در بازدید از طرح های راهسازی تکاب افزود: این میزان اعتبار که برای بهسازی محور میاندوآب - سرچم، اصلاح، تعریض و حذف نقاط حادثه خیز محور مواصلاتی میاندوآب - شاهین دژ و تکاب اختصاص می یابد، برای تخصیص به سازمان برنامه و بودجه ارسال خواهد شد.
وی بیان کرد: طرح اصلاح و بهبود محورهای جنوب آذربایجان غربی علاوه بر حذف نقاط حادثه خیز و خطرناک، تعریض و توسعه ورودی شهرهای میاندوآب شاهین دژ و تکاب شامل اصلاح ابنیه و تکمیل ۲ دهنه تونل در محور شاهین دژ - تکاب است که برای اجرای آن ۱۰۰ میلیارد ریال اختصاص خواهد یافت.
امینی با اشاره به گستردگی محور میاندوآب - شاهین دژ و تکاب ادامه داد: توسعه و آسفالت این محور مواصلاتی در جنوب آذربایجان غربی به طول ۱۴۷ کیلومتر به ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و در شرایط فعلی، تخصیص و تامین آن با مشکلات فراوانی مواجه است.
معاون برنامه ریزی وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: مجریان طرح باید تلاش کنند تا ۳.۵ کیلومتر از طرح راه سازی در محور جدید شاهین دژ - تکاب تا ۲ ماه آینده آماده آسفالت شود و عملیات ساخت ۲ دهنه تونل در این محور نیز در اسرع وقت به پایان برسد.
امینی با بیان اینکه پس از زیرسازی و آماده سازی این محور قیر مورد نیاز برای آسفالت جاده تامین خواهد شد، افزود: وزارت راه و شهرسازی قیر مورد نیاز برای آسفالت ریزی محورهای روستایی و جاده های گردشگری تکاب را به صورت ویژه تامین می کند.
وی همچنین از آغاز عملیات ساخت و توسعه محور تکاب - دندی تا ۲ ماه آینده خبر داد و گفت: با توسعه جاده در این محور، مسیر تکاب - دندی از راه فرعی به راه اصلی ارتقا پیدا می کند.
فرماندار تکاب نیز در این بازدید با اشاره وجود ۳۸۰ کیلومتر راه دسترسی در این شهرستان گفت: ۸۵ کیلومتر از جاده های اصلی و ۸۵ کیلومتر از محورهای روستایی تکاب به آسفالت ریزی نیاز دارد.
علی مکرمی افزود: از ۹۰ کیلومتر جاده در محور شاهین دژ - تکاب، ۳۵ کیلومتر در حوزه استحفاظی این شهرستان قرار گرفته که ۲۳ کیلومتر آن نیازمند اصلاح و بهسازی است.
وی بیان کرد: همچنین در ۱۳ کیلومتر از محور تکاب - دندی در محدوده تکاب و ۱۹ کیلومتر در محور تکاب - زنجان از مسیر جاده یاسوکند بیجار و ۳۰ کیلومتر از جاده گردشگری تکاب - کرفتو باید طرح روکش آسفالت و آسفالت ریزی اجرا شود.
مکرمی ادامه داد: جاده های تکاب به دلیل همجواری با چهار استان آذربایجان شرقی، زنجان، کردستان و شهرهای جنوب آذربایجان غربی، شاهد تردد بیشتری نسبت به سایر شهرهاست و بهبود و توسعه وضعیت جاده های این شهرستان ضروری است.
فرماندار تکاب با بیان اینکه بدون توسعه راه های دسترسی، توسعه در سایر بخش های این شهرستان امکان پذیر نیست، اضافه کرد: وضعیت نامناسبت جاده ها شاه بیت مشکلات و مطالبه اصلی مردم تکاب به شمار می رود.
مکرمی ابراز امیدواری کرد که وزارت راه و شهرسازی و ادارات کل ذیربط در آذربایجان غربی در تخصیص اعتبار به طرح های راه سازی و توسعه و بهسازی جاده های تکاب نگاه ویژه ای داشته باشند.
شهرستان تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در منطقه ای کوهستانی در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و سالهاست از مشکلات و کمبودهای عمده در بخش های مختلف از جمله راه های دسترسی نامناسب رنج می برد.
ارسال دیدگاه