نظارت بر استحصال بیش از 61 هزار تن گوشت قرمز و سفید مرغی در آذربایجان غربی
ارومیه(پانا)- مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت قرمز و سفید مرغی در کشتارگاه های دام و طیور استان خبرداد و گفت: در سال گذشته بازرسین بهداشتی بر استحصال 6 هزارو 668 تن گوشت قرمز و 55 هزارو 565 تن گوشت سفید درکشتارگاههای دام و طیور استان نظارت داشتند.
کامیار داهیم با بیان این مطلب افزود : یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و مناسب به دست مصرفکننده برسد.
وی به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد. تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
داهیم با اشاره به کشتار ۱۲۹ هزار و ۸۷۹ راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان گفت: ۶هزارو ۶۶۸ تن گوشت قرمز در ۱۲ ماهه سال ۹۶ در کشتارگاههای دام استان استحصال شده است که مقدار ۲۵ هزارکیلو گرم گوشت قرمز به دلیل وجود برخی بیماریهای انگلی و لاغری دام در محل کشتارگاه دام ضبط و معدوم سازی شده است .
وی همچنین اضافه کرد :طی ۱۲ماهه سال ۹۶ تعداد ۲۷ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۲۸۱ قطعه طیور در کشتارگا های طیور استان با نظارت های بازرسین بهداشتی کشتار شده است که منجر به استحصال مقدار ۵۵ هزار و ۵۶۵ تن گوشت سفید شده است که تعداد ۳۰۲هزار و ۳۷۰ قطعه طیور غیر قابل مصرف تشخیص و توسط بازرسان این اداره کل ضبط و معدوم سازی شده است .
داهیم ادامه داد : در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، توسط اکیپ های کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان تعداد ۸۶ هزار و ۸۵۰ نوبت بازدید بهداشتی از مراکز مختلف تولید، توریع ، نگهداری، و عرضه فرآورده خامی دامی از قبیل کشتارگاه های دام و طیور، فروشگاه های گوشت قرمز و سفید، رستوران ها، غذاخوری ها و کبابی های داخل شهر و بین جاده ای، کارگاه های بسته بندی و فروشگاه های مواد خام دامی انجام گرفته است.
ارسال دیدگاه