معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان:
مهارت آموزی اولویت آموزش و پرورش است
ارومیه (پانا)-معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گفت: مهارت آموزی در دوره متوسطه بویژه در سطح هنرستانها اولویت آموزش و پرورش است.
«افشین سنایی» امروز در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه و کارشناسان مسوولان دوره اول و دوم متوسطه که در محل سالن اندیشه اداره کل برگزار شد؛ اظهارداشت:هر جامعه ای آموزش و پرورش خلاثق و اثر گزار داشته باشد جزء جوامع پیشرفته است و رشد می یلبد .
وی افزود: اگر در جامعه به معلم و مدرسه توجه گردد درحقیقت به همه ابعاد وارکان جامعه توجه شده است و اگر آموزش و پرورش با کیفیتی داشته باشیم شهروند مومن و قانون مداری خواهیم داشت .
سنایی ادامه داد: بر اساس سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش و سایر اسناد بالا دستی و با الهام از منویات مقام معظم رهبری وظیفه و رسالت اصلی آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی دانش آموزان برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه می باشد و دانش آموزان باید در تمامی ساحت های شش گانه تربیتی، اعتقادی، عبادی و اخلاقی، اقتصادی و حرفه ای، علمی و فن آوری، اجتماعی و سیاسی، زیستی و بدنی، زیبایی شناختی و هنری آموزش لازم را ببیند و این امر میطلبد که برنامه ریزی لازم را در تمامی ساحت های فوق داشته باشیم.
وی گفت: کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی در کنار شکاف آموزشی سه چالش اساسی برای سال تحصیلی آینده است که باید با برنامه ریزی دقیق رفع شوند.
سنایی اضافه کرد: تحقق عدالت آموزشی، راهبری آموزشی با مدیریت مدرسه محوری، توجه به مهارت آموزی واقعی و پژوهش محوری، کیفیت بخشی آموزشی، توسعه متوازن رشته ای و هدایت تحصیلی واقعی، تربیت تمام ساحتی دانش آموزان جهت رسیدن به مراتبی از حیات طیبه برابر اسناد بالا دستی و سند تحول بنیادین اهداف اصلی آموزش دروه متوسطه است.
وی با بیان اینکه امسال ۲۵۶ هنرستان با ۳۲هزار و ۹۶۳ هنرجو در سطح استان فعال بود؛ افزود: مهارت آموزی در دوره متوسطه بویژه در سطح هنرستانها اولویت آموزش و پرورش است و در این زمینه تجهیز هنرستانهای استان با اعتباری بالغ بر ۲۴میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر لزوم هدایت تحصیلی به سمت رشته های فنی و ریاضی اذعان کرد: تنها ۳۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه استان در هنرستان تحصیل می کنند در حالی که میانگین کشوری ۴۰درصد است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گفت: تعداد ۲۰ پژوهشسرا در مناطق آموزشی استان فعال است و ۶ منطقه فاقد پژوهشسرا هستند.
وی خاطر نشان کرد: تعداد ۱۲۷ مدرسه شبانه روزی و نمونه با ۲۱۳۱۷ دانش آموز، ۲۸ مدرسه سمپاد با ۴۶۰۰ دانش آموز و ۵۱ مدرسه شاهد با ۱۶۸۲۱ دانش آموز در کنار مدارس دولتی و غیردولتی عادی استان فعالیت می کنند.
گفتنی است در سالتحصیلی جاری ۶۸۶هزار و ۸۲۵ دانش آموز در ۶۰۱۲ مدرسه و ۲۷۱۵۵ کلاس درس استان آذربایجان غربی تحصیل کردند.
ارسال دیدگاه