گزارش اختصاصی پانا از برنامه کی پاپ در تبریز؛
آواهای شرقی، روایتگر یک تغییر فرهنگی است
تبریز (پانا) - مستند آواهای شرقی که به تازگی در تبریز تولید شده با استقبال گسترده ی هواداران موسیقی کی پاپ رو به رو شده است،این مستند به بررسی دلایل گرایش جوانان ایرانی به موسیقی و فیلم و سریال کره ای و تأثیرات اجتماعی آن میپردازد.

آیا کی پاپ در حال دگرگونی فرهنگی تبریز است؟ مستند بحث برانگیز تابوی کی پاپ با ارائه آمارهای شوکهکننده مصاحبههای صریح با والدین نگران و روانشناسان هشدار دهنده و همچنین گفتگوهای صمیمی با هواداران پرشور تصویری چند بعدی از این پدیده فرهنگی ارائه میدهد.
این فیلم که قرار است مثل بمب در فضای فرهنگی ایران منفجر شود پرسشهای بزرگی را درباره هویت نسل جدید مطرح میکند.
کارگردان علی کوثری در گفت و گو با خبرنگار پانا تأکید کرد: «مخاطبین اصلی من معلمین، مدیران، مربیان و مسئولین و خانوادههای گرامی است. »
این مستند با مصاحبههایی از چند هوادار کی پاپ و یک کارشناس فرهنگی و یک معلم و یک روانشناس اجتماعی تهیه شده است آمارها نشان میدهد ۹۰ درصد هواداران کی پاپ در ایران از دختران ۷ ساله تا ۲۳ ساله تشکیل میدهد.
یکی از تماشاگران در این مستند میگوید: «دلیل اینکه جوانان ما در این حد به کی پاپ و کی درام علاقهمند شدند مسئولین هستند که به هنر و موسیقی و فرهنگ کشورمان ارزش قائل نیستند و حمایت نمیکنند. »
در ادامه علی کوثری کارگردان این اثر گفت: «هدف از ساخت این مستند الهام گرفتن از مدیریت فرهنگی کرهای برای مدیریت فرهنگ ایرانی است. »
ارسال دیدگاه