مدیر آموزش پرورش خداآفرین عنوان کرد:

جشن تکلیف فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با وظایف دینی و اخلاقی است

خداآفرین (پانا) -مدیر آموزش پرورش خداآفرین گفت: جشن تکلیف فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با وظایف دینی و اخلاقی است.

کد مطلب: ۱۵۲۹۵۵۵
لینک کوتاه کپی شد
جشن تکلیف فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با وظایف دینی و اخلاقی است

امام جمعه شهرستان در این مراسم، جشن تکلیف دانش‌آموزان را مراسم رسیدن به مقام تشریف، فخر و بندگی در برابر خالق هستی خواند و گفت: از امروز دختران حاضر به مقام خواندن نماز، امانتداری، احسان و مهربانی به انسان‌ها و انجام دستورات دینی و الهی مشرف می‌شوند.

حجت الاسلام و المسلمین علی ضیایی جشن تکلیف را رسیدن به قابلیت سخن گفتن با خداوند دانست و افزود: با رسیدن به مقام عبادت و بندگی عابدانه، انسان به روح و قلب بزرگ دست می‌یابد و پرونده عبادت و بندگی پیش خداوند باز می‌شود.

وی با اشاره به حساسیت دوره تکلیف دینی و فقهی دانش‌آموزان و با بیان ثبت و ضبط همه اعمال و گفتار بندگان پیش خداوند و رسیدگی به همه پرونده در روز محشر بیان کرد: از امروز تمام اقدامات شما دانش‌آموزان در ادای نماز، راستگویی و پرهیز از دروغ، احترام به والدین، حفظ و اجرای دستورات دینی از جمله حجاب و توجه به حق‌الناس ثبت شده و در روز قیامت مورد حساب‌کشی قرار می‌گیرد.

امام جمعه خداآفرین پرهیز از غیبت، تهمت و بهتان را از جمله تکالیف جدید دانش‌آموزان عنوان و اظهار کرد: در آینده مسئولیت سنگین فرزند پروری نیز بر دوش شما قرار خواهد گرفت و باید از هم‌اکنون خود را از لحاظ روحی و معنوی برای این کار بزرگ آماده کنید.

علیرضا راثی نیز در این آیین لازمه نزدیکی و پیوند با خداوند را پیروی از دستورات و احکام الهی عنوان کرد و گفت: جشن تکلیف فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با وظایف دینی و اخلاقی است.

وی با بیان اینکه نماز صحبت کردن بنده با خداست، اظهار کرد: دانش‌آموزان با رسیدن به سن تکلیف و ادای نمازهای واجب، دوستی با پروردگار را تجربه می‌کنند.

مدیر آموزش و پرورش خداآفرین افزود: خانواده‌ها و والدین، دانش‌آموزان را به آشناسازی آن‌ها با احکام و مسائل شرعی فراخوانند و خواستار زمینه‌سازی خانواده‌ها برای رعایت دستورات دینی از سوی دانش‌آموزان شد.

گلنبر قربانی مدیر مدرسه صائب یک ضمن تبریک جشن فرشته‌ها به دانش‌آموزان گفت: تکلیف یعنی برعهده گرفتن مسئولیت و سن تکلیف یعنی محدوده سنی که انسان آماده برعهده گرفتن تکالیف الهی می‌شود. انسان در ابتدای نوجوانی بر حسب شرع مکلف به انجام وظایفی می شود که پیش از این مسئولیتی در قبال باید و نباید آن‌ها نداشته است پس سعی کنیم بهترین نتیجه در مقابل مسوولیتمان داشته باشیم.

خبرنگار : دانش‌آموز: آیلار جعفری نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار