رِِِشتَکو
رشتکو(رشته) یکی از غذاهای محلی منطقه گلهدار است که معمولا برای صبحانه و شام طبخ می شود و طرفداران زیادی دارد. بسیاری از خانوادهها هنگام درست کردن رشتکوی خام از زنان و دختران اقوام و همسایهها دعوت میکنند، دور هم جمع میشوند و رِشتکوی خام را درست میکنند. رشتکو به دو صورت شور و شیرین درست میشود و هنگام تهیه غذا با برنج مخلوط میشود.
![رِِِشتَکو](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZDNiNDA8WCcW/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHgtuA3M_70cYsAIKXaKdntA,,/ZDNiNDA8WCcW.jpg)
ارسال دیدگاه