در کنار سواد آموزی، مهارتهای زندگی و مطالبه گری را آموزش دهید
داراب (پانا) - با حضور معاون استاندار، فرماندار ویژه شهرستان داراب و رئیس شورای پشتیبانی سواد آموزی و جمعی از سوادآموزان و پیشکسوتان نهضت ، مراسم تجلیلی از فعالین و کارشناسان این حوزه در سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی به فرمان امام راحل در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزار شد.
علی محمد اطاعت مدیر آموزش و پرورش داراب و دبیر شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی از برتری این اداره برای چهارمین سال متوالی در بین دیگر شهرستانهای استان خبر داد و گفت : امسال با افتتاح مراکز یادگیری محلی در شهرک ایثار و اعراب عبدلی تعداد مراکز یادگیری محلی در شهر داراب به عدد ۸ و در سطح شهرستان به عدد ۱۴ رسید که این تعداد مراکز در بین شهرستانهای فارس چشمگیر است.
فرماندار ویژه داراب نیز گفت: مربیان و مجموعه سوادآموزی در کنار سواد آموزی، مهارتهای اساسی، مهارتهای زندگی، مطالبه گری و نقد منصفانه را نیز آموزش دهند.
علی مظفری ضمن تبریک هفته نهضت سواد آموزی بیان داشت: پیش از انقلاب اسلامی در کشور ما بیش از ۵۰ درصد مردم بی سواد و مابقی نیز اکثرا کم سواد بودند اما حضرت امام (ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی دستورتشکیل نهضت سواد آموزی را دادند تا جامعه نظام اسلامی باسواد شود و بی سوادی در ایران ریشه کن گردد.
نماینده عالی دولت در شهرستان اظهار نمود: هفته نهضت سوادآموزی هفته روشنایی و مبارزه با تاریکی است و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، امروز آمار باسواد های کشور ما به بیش از ۹۵ درصد رسیده و بار این مسئولیت سنگین و شغل مقدس را حضرت امام(ره) به دوش شما معلمان و مربیان سواد آموزی گذاشت.
مظفری تصریح کرد: یکی از زیرساخت های اصلی توسعه یک جامعه باسوادی است، علم و آگاهی ضمن رشد جامعه به توسعه مجموعه کل شهرستان می انجامد که با عملکرد خوب شما و باسواد نمودن جامعه مسیر توسعه را هموارتر می کنید.
معاون استاندار با اشاره به سخنان پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه یادگیری در زمان نوجوانی و کودکی مانند حکاکی روی سنگ است، گفت: اولین انتظار من از شما مربیان این است که هدایتگر باشید و تلاش نمایید افراد بی سواد در شهرستان را به روشنایی و باسواد شدن دعوت کنید همچنین اعلام شود که در یادگیری سن ملاک نیست البته بهتر است که در سنین نوجوانی و کودکی دنبال علم باشند.
رئیس شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی افزود: باتوجه به اینکه با تلاش شورای نهضت سواد آموزی خصوصا مسئولین آموزش و پرورش و نهضت، در شهرستان ما ۱۴ مرکز یادگیری راه اندازی شده که در کشور کم نظیر و در استان بی نظیر است، بایستی در این مراکز کارهای اساسی انجام شود و علاوه بر باسواد کردن افراد، مهارتهای اساسی و مهارتهای زندگی نیز اموزش دهید.
فرماندار ویژه داراب با اشاره به لزوم ترویج مطالبه گری در جامعه اضافه نمود: در کنار علم آموزی بایستی افرادی را در جامعه پرورش دهیم که نقد منصفانه همراه با پیشنهاد یاد بگیرند، مطالبه گر باشند و از مسئولین بخواهند که مسائل و مشکلات شهرستان را مرتفع شود.
علی مظفری فرماندار ویژه داراب و رئیس شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی همچنین انتظاراتی از سواد آموزان داشت که همه آنان بکوشند بی سوادان را شناسایی و ریشه بی سوادی را بخشکانند وی در سخنانی گفت: امام راحل به شغل شما لقب انبیا داده است.
مظفری اظهار داشت در یادگیری سن و سال ملاک نیست و با ایجاد این مراکز یادگیری محلی در شهرستان و آموزش سواد و مهارت های زندگی می توانیم جامعهای رو به توسعه داشته باشیم.
ارسال دیدگاه