آسیبهای پوستی فصل سرد را با این ۷ ماده غذایی از بین ببرید
تهران (پانا) - با وجود استفاده از با کیفیتترین محصولات پوستی، آسیبهای پوستی بهخصوص خشکی پوست اتفاقی است که هر کسی آن را در فصول سرد سال تجربه میکند.
بهگزارش ایرنا، تسکین این آسیبها با مصرف برخی مواد غذایی که منجر به هیدراته نگه داشتن بدن میشوند، امکانپذیر است ضمن این که مصرف اینگونه غذاها منجر به پدیدار شدن سلولهای تازه شده و بافت پوست یکدست خواهد شد.
میگو: یکی از غذاهای دارای بالاترین سطح روی است و منجر به تعمیر پوست با تولید کلاژن میشود. دیگر غذاهای غنی از روی عبارتند از گوشت گاو، لوبیا و جوانه گندم.
روغن زیتون: حاوی ویتامین E و چربیهای اشباع نشده بهعلاوه اسیدهای چرب امگا ۳ است و یک نیروگاه تغذیهای برای حفظ سلامت پوست محسوب میشود. مصرف روغن زیتون پوست را در برابر اگزما و اشعه ماوراء بنفش خورشید نیز محافظت میکند.
خیار: سیلیس، در سبزیجات غنی از آب مانند خیار منجر به افزایش رطوبت و قابلیت ارتجاعی پوست میشود. خیار همچنین سرشار از ویتامینهای آ و ث برای تسکین پوست و مبارزه با آسیبهای پوستی است.
ماهی: ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد، قزل آلا و ساردین حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و مصرف آنها منجر به حفظ رطوبت و تقویت پوست میشود. کمبود امگا ۳ در مقابل خشکی پوست را بههمراه دارد. اگر مصرف ماهی برایتان امکانپذیر نیست، از دانههای بذر کتان یا گردو برای رساندن امگا ۳ به بدن میتوانید بهره بگیرید.
آجیل: سرشار از ویتامین E بهعنوان آنتی اکسیدانی است که ناجی محصولات مراقبت از پوست محسوب میشود. ویتامین E محافظ پوست در برابر آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو است و مانند اسیدهای چرب امگا ۳ منجر به محافظت از پوست در برابر آسیبهای اشعه UV خورشید نیز میشود.
آووکادو: مانند آجیل، آووکادو مقادیر بالای ویتامین E و سایر آنتیاکسیدانها را دارد. این میوه از چربیهای اشباع نشده غنی است و مصرف آن منجر به حفظ رطوبت پوست میشود؛ ضمن این که پیری زودرس پوست را به تاخیر میاندازد و فرایند التهاب را در بدن کاهش میدهد.
سیبزمینی شیرین: بههمراه سایر محصولات غذایی که حاوی ریشه هستند، غنی از بتاکاروتن و ویتامین آ است؛ یکی از مغذیترین مواد برای پیشگیری از خشک شدن پوست. ویتامین آ به تعمیر آسیبها در سطح بافت و جلوگیری از پیری زودرس پوست کمک میکند.
ارسال دیدگاه