استاندار کرمانشاه:
بنیاد ایرانشناسی باید تبدیل به یک کانون پویا برای توسعه کرمانشاه شود
کرمانشاه (پانا) - استاندار کرمانشاه گفت:توسعه کرمانشاه تنها با مشارکت گسترده کرمانشاهیان قابل تحقق است .
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در نشست اعضای هیئت مدیره بنیاد ایران شناسی کرمانشاه؛ اظهار داشت: کرمانشاه یکی از ثروتمندترین استان های کشور است ولی برای بهرهگیری عملی از این ثروت، نیازمند مشارکت و همافزایی تمامی کرمانشاهیان است و در این میان کسی نباید تماشاچی باشد.
وی بیان داشت: اگر قرار است کرمانشاه توسعه پیدا کند این اتفاق باید با کمک مردم و مشارکت گسترده آن ها تحقق یابد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بنیاد ایران شناسی کرمانشاه یک مجموعه بسیار ارزشمند است که متاسفانه تاکنون نتوانسته ایم از این ظرفیت ارزشمند برای توسعه فرهنگی استان به خوبی استفاده کنیم.
هوشنگ بازوند گفت: طی این دو سال با وجود تنگناهای اقتصادی توانسته ایم برنامه های خوبی مانند جشنواره ملی پویانمایی، کرمانشاه ۲۰۲۰ و ثبت جهانی منظر طبیعی اورامان به معرفی بیشتر کرمانشاه در بعد ملی و بین المللی کمک کنیم.
وی افزود: همچنین به زودی ساخت سریال نون.خ در کرمانشاه آغاز می شود و این سریال پربیننده امکانی را فراهم می آورد تا در طول ماه مبارک رمضان، مردم سراسر کشور با پتانسیل های کرمانشاه بیشتر آشنا شوند و کرمانشاه دارای ظرفیت های بسیار بزرگی در حوزه های مختلف فرهنگی و تاریخی است که باید از این ظرفیت ها برای توسعه استان استفاده کنیم.
مقام عالی استان ادامه داد: کرمانشاهیان مقیم تهران و شهرهای دیگر از پتانسیلهای بسیار ارزشمندی برخوردارند لذا باید با ایجاد تعلق خاطر، بسترهای لازم را برای بهره گیری از این افراد توانمند برای توسعه استان کنیم.
استاندارکرمانشاه گفت: بخش دولتی توان انجام کارهای بزرگ فرهنگی را ندارد و باید برنامه هایی مانند ایجاد پژوهشگاه کرمانشاه شناسی و فرهنگستان زبان و ادبیات کردی با مشارکت چهره های علمی شناخته شده و بخش خصوصی توانمند شکل بگیرند.
نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: بنیاد ایرانشناسی میتواند یک اتاق فکر پویا برای توسعه استان و معرفی ظرفیت های استان به کشور و دنیا باشد و شیرین و فرهاد یک سرمایه نمادین بزرگ برای توسعه کرمانشاه است و در همین راستا بخش خصوصی برای تولید عطری با همین نام اعلام آمادگی کرده و این پروژه در دست انجام است.
استاندارکرمانشاه بیان داشت: شهرام ناظری یک چهره بسیار برجسته هنری و بی مانند است که باید از این ظرفیت ارزشمند برای توسعه استان بهره گرفت.
وی گفت: میراث فرهنگی قرار است یکی از خانه های تاریخی کرمانشاه را در اختیار شهرام ناظری قرار دهد تا این مجموعه تحت مدیریت ایشان به عنوان یک کانون هنری و فرهنگی اثرگذار به فعالیت بپردازد.
در این نشست مقرر شد میراث فرهنگی یک ساختمان مناسب در اختیار بنیاد ایران شناسی قرار دهد.
ارسال دیدگاه