محدودیت دسترسی به اینترنت تایید شد
تهران (پانا) - یک مسئول مطلع در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده است که محدودیت دسترسی به اینترنت از شب گذشته با تصویب شورای امنیت کشور انجام شده است.
![محدودیت دسترسی به اینترنت تایید شد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZWM5NjcsHdIz/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHuqyS7G8I0KosAIKXaKdntA,,/ZWM5NjcsHdIz.jpg)
به گزارش ایسنا، یک مسئول مطلع در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص محدودیت دسترسی به اینترنت مطلع شد که با تصویب شورای امنیت کشور و ابلاغ دبیرخانه آن به اپراتورهای اینترنت از شب گذشته و به مدت ۲۴ ساعت دسترسی به اینترنت محدود شده است.
این مسوول مطلع افزود: پیگیریهای زیادی از سوی وزارتخانه در حال انجام است تا با رایزنی با دبیرخانه شاک مجوز لازم برای برقراری مجدد ارتباطات و ابلاغ آن به اپراتورها صورت پذیرد.
ارسال دیدگاه