تقلب امتحانی علت اصلی پروندههای کمیته انضباطی دانشگاه علامه
تهران (پانا) - بهگفته رئیس کمیته انضباطی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی با تأکید بر اینکه در حالحاضر حدود ۱۰ پرونده که اغلب آنها با موضوع تقلب آموزشی است، در این کمیته وجود دارد، نگاه ما به دانشجویان یک نگاه پدرانه است و شدیدترین حکمی که برای آنها صادر میکنیم، اخطار در پرونده است.
بهگزارش ایسنا، غلامرضا لطیفی گزارشی از وضعیت پروندههای انضباطی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی ارائه داد و افزود: پروندههایی که به کمیته انضباطی دانشجویان این دانشگاه ارجاع داده میشود، موضوعات متفاوتی دارد؛ در واقع تقلب امتحانی، درگیری فیزیکی، عدم رعایت نرمهای آموزشی، حجاب، اخلال در نظم و درگیری فیزیکی از جمله موضوعات پروندههای ارجاع شده در این کمیته است.
او در ادامه با تأکید بر اینکه بیشترین پروندههای دانشجویان دانشگاه علامه با موضوع آموزشی و تقلب امتحانی به کمیته انضباطی ارجاع میشود، گفت: در حالحاضر حدود ۱۰ پرونده در این کمیته در حال بررسی است که اغلب موضوعات این پروندهها تقلب امتحانی است.
رئیس کمیته انضباطی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: اخطار در پرونده شدیدترین حکمی است که ما اغلب در کمیته انضباطی برای دانشجویان صادر میکنیم و البته این اخطار نیز بعد از فارغالتحصیلی از پرونده دانشجو خارج میشود.
لطیفی خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر ما در کمیته انضباطی هیچ حکمی مبنی بر تعلیق یا اخراج دانشجویان ندادیم و همانطور که عنوان شد، اخطار به دانشجو شدیدترین حکمهای ما است؛ چرا که ما معتقدیم نگاه دانشگاه به دانشجو باید نگاه پدرانه باشد، بههمین جهت سعی داریم موضوعات را با تفاهم و آگاهی بخشی رفع کنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: بر اساس شیوهنامه جدید انضباطی دانشجویان شدیدترین حکمی که میشود برای دانشجو صادر کرد، پنج سال محرومیت از دانشگاه است که البته فرد متخلف بعد از پنج سال میتواند مجددا تحصیل خود را ادامه دهد.
ارسال دیدگاه